Konfetti og bobler da Ajour flyttede i EG-lokaler
01. juni 2022

Konfetti og bobler da Ajour System flyttede i EG-lokaler

Ved en reception i juni blev det fejret, at Ajour System nu er en del af EG Construction. 24 medarbejdere er fysisk flyttet i EG's lokaler i Odense.


Som et naturligt led i udviklingen efter at EG købte Ajour System i april flyttede medarbejderne fra Ajour System ind hos EG Construction i Odense og havde første arbejdsdag i EG-regi mandag den 13. juni. Det blev markeret ved en festlig reception.


Første dag hos EG

Snoren blev klippet ved indgangen, og alle blev budt velkommen i flag-pyntede lokaler og reception i kantinen.

Kantinens medarbejdere havde sørget for en lækker brunch og senere på dagen en stor jordbærlagkage, så alle var klædt på til at starte en ny arbejdsdag i de nye omgivelser.


Digitale løsninger til byggeriet i Norden

- Vi er rigtig glade for at blive en del af en spændende udvikling i EG Construction i Norden og ser frem til at blive en del af noget endnu større, siger Asmus Larsen, der er ny ansvarlig for salg i EG Construction Danmark.

Ajour Systems speciale i Software-as-a-Service - med software til kvalitetsstyring, dokumenthåndtering og udbud samt en platform til håndtering af BIM-objekter og BIM-data - bliver nu en del af EG Constructions produktportefølje. Det er især it-byggeløsninger til bygherrer, entreprenør-, arkitekt- og ingeniørvirksomheder.

Læs mere på Ajour Systems hjemmeside