EG-Byg-support
27. april 2020

EG Byg support: Nye måder at arbejde på

Måske er corona-tiden et godt tidspunkt at tænke over nye måder at arbejde på. Især med it. Står din computer fx på værkstedet? Eller kan du arbejde hjemmefra - eller endnu nemmere - klare det meste på din mobil?

Både som mester og svend er du bedre stillet, når du kan arbejde uanset, hvor du er. Det giver en stor frihed at kunne klare det meste online og fra mobilen. Når du bruger it, kan du sagtens arbejde på sagerne og styre dine ordrer uden at skulle være et bestemt sted fysisk.

Ring gerne til os og hør om de forskellige online-løsninger. Hvis du ikke bruger it endnu i dit firma og har lidt tid i øjeblikket, er der mulighed for at få en demo og høre om, hvilke fordele du kan få med en mobil løsning.

Tjek tallene

Denne tid kan også være en oplagt chance for at komme tættere på dine tal og se forretningen efter i sømmene. Det, som du måske ikke synes, du har tid til, når det hele kører stærkt. Vi hjælper gerne med at se på, hvor du kan stramme op og få mest muligt ud af de opgaver, du har.

Fx kan vi hjælpe med at vurdere præcis hvor, du kan forbedre tallene i dit firma. Om det er måden, du registrerer timer og materialer på, om det er hele sagsstyringen eller dine tilbud, du kan forbedre. Vi oplever ofte, at en simpel løsning kan give det overblik over økonomien og løndelen, der skal til for at give bedre tal i sidste ende.

Det kan være en god måde at få noget positivt ud af situationen, hvor der måske ikke er så mange arbejdsopgaver som normalt.
Vi kan supportere alle, og vi hjælper gerne alt det, vi kan i denne tid.

Kontakt os her