EG SmartKalk lancering
02. september 2021

Nyhed: EG SmartKalk til byggetilbud

EG kommer nu med et helt nyt tilbuds- og kalkulationsprogram, EG SmartKalk til det danske byggeri.

Det digitale tilbudsværktøj er udviklet af fagfolk med fokus på løsninger, der hænger sammen fra tilbud til aflevering. EG SmartKalk er med til at skabe en klar sammenhængskraft gennem hele projektet - grundlaget for færre problemer og succesfulde projekter.

Ét værktøj til alle byggeopgaver

EG SmartKalk er med en overskuelig brugerflade nem at gå til og giver hurtige, sikre beregninger af både mindre og større tilbud for de professionelle håndværkere samt mindre og mellemstore entreprenører.

IT-værktøjet rummer hele projektet fra starten af tilbuddet til byggesagen er afsluttet. Der er mulighed for at indhente mængder fra tegninger og 3D-modeller, og samtidig integrerer programmet direkte med andre værktøjer til planlægning, bestilling, økonomi og produktion.

Altså et komplet kalkulationsværktøj, der giver håndværkeren og entreprenøren overblik over økonomi, materiale- og timeforbrug, også løbende mens et projekt står på. Det betyder, at håndværkeren eller entreprenøren kan holde skarpt øje med dækningsbidraget, og om projektet er rentabelt.
 

I EG SmartKalk får man hele pakken – fra vi starter tilbuddet, til byggesagen er afsluttet. Det gælder styring af byggesagen, vi kan hele tiden se omkostninger, KS, timer, registreringer samt følge tidsforbrug og budgettet på sagen løbende. Jakob Knudsen, Direktør, Mogens Knudsen A/S


Udviklet af fagfolk gennem mange år

Grundlaget for EG SmartKalk blev oprindeligt udviklet af den norske byggesoftwareleverandør Holte, som blev en del af EG A/S sidste år. I Norge er programmet det mest populære og anvendte kalkulationsværktøj gennem mere end 10 år. EG SmartKalk er blevet yderligere tilpasset danske behov, blandt andet med integrationer med Bluebeam og prisdata fra Mesterprislisten - og nu er det klar.


EG digitaliserer byggevirksomhederne

EG har de seneste to år satset markant på branchesoftware til byggeriet. Fokus ligger på IT-værktøjer, der understøtter alle faser i byggeriet og giver mulighed for intelligent brug af data igennem hele byggeprocessen. Et vigtigt værktøj er netop kalkulationssoftwaren, der bidrager til effektivitet og bedre økonomi i byggesagerne.
 

EG SmartKalk er en meget vigtig del af vores samlede løsning til håndværkeren og entreprenøren. Den skaber et stærkt grundlag for byggeprojektet og er med til at spare tid og sikre overblik i aktiviteter og økonomi. Harald Rosingaunet, produktdirektør, EG Construction


Vil du vide mere om EG SmartKalk?

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad det nye tilbuds- og kalkulationsprogram kan og selv prøve EG SmartKalk.

Se også https://eg.dk/smartkalk/