EG mestertesten avis
19. maj 2020

Hvad fik mester ud af MESTERTESTEN?

MESTERTESTEN er en online-test, hvor du har chancen for selv at teste, hvor du har muligheder for at tjene flere penge i dit firma. Med testen følger en personlig rapport og gode råd om potentialet i dit firma inden for økonomi, styring af sager og kalkulation. Det hele er gratis.

- Man kan altid forbedre sig. Og så er man jo lidt nysgerrig. Derfor tog jeg MESTERTESTEN, fortæller tømrermester Lars Norup, Hobro, der tog testen efter at have læst en artikel om den i MesterTidende.

- Den viser på hvilke områder, man kan optimere sin virksomhed. Testen gav mig tryghed, for jeg fik bekræftet, at det ikke er så tosset, det jeg gør med EG One-løsningen, som jeg har. Efterfølgende har jeg fået gang i tidsregistrering online, fortæller Lars Norup.

- MESTERTESTEN opfordrer fint til, at man lige overvejer, om det er godt nok, det man gør i dag.

Tjener du på dine sager?

Du kender sikkert det gode spørgsmål: Tjener du på dine sager – eller tjener du nok på dem? Mange mestre har stadig en udfordring med at få det optimale ud af opgaverne uden at sætte tid og penge til.
Enkle it-værktøjer kan være med til at lave om på det, fordi de kan give dig det overblik, du måske ikke har i dag, hvis du ikke bruger it i firmaet. Og har du allerede it i firmaet, vil testen pege på de områder, du kan gøre det bedre på. Det viser sig nemlig, når du svarer på spørgsmålene.

Tager fem minutter

Det tager fem minutter at tage MESTERTESTEN, og du kan tage den på mobilen. De fem minutter kan være givet godt ud, fordi du får de gode råd i en rapport bagefter.

Rapporten, du får, er en praktisk guide, hvor fagfolk giver dig tips til, hvor du kan stramme op og konkrete anbefalinger til, hvad du kan gøre. Rapporten er personlig og viser det potentiale, som den person, der har taget testen, har i sit firma. Delt op i 'stort, medium eller lille potentiale' på områderne tilbud, sagsstyring, kalkulation og økonomi.

Gang i tidsregistrering på mobilen

Tømrermester Lars Norup har haft EG One i et par år til fx sagsstyring:
- For mit vedkommende har jeg efterfølgende fået gang i tidsregistrering online sammen med en konsulent fra EG Byg. Jeg har EG One, men det har haltet med at bruge tidsregistreringen. Men nu bruger jeg det sammen med de seks mand, jeg har ansat. Det giver mig en frihed, at de får registreret alle timer online nu, og jeg kan se det med det samme, siger Lars Norup.

- I testen fik jeg blandt andet et forslag om, at det kunne være en mulighed med en bogholder til at klare regnskabet, men det vil jeg nu gerne selv fortsætte med at lave.

Uanset om du bruger rapportens forslag eller ej, kan testen måske, som hos Lars Norup, give et skub til at komme videre eller ændre vaner, som i sidste ende kan optimere arbejdsopgaver.

Fagfolk bag

Bag de praktiske råd står fagfolk, som kender din hverdag og branche godt. MESTERTESTEN er udarbejdet af brancheeksperter fra EG Byg. Igen i år har EG Byg blandt andet leveret it-løsningerne til tre ud af de fem vindere ved it-messen i starten af februar.

Tjek selv

Det er ret nemt: Start med at tage testen og få med det samme svaret på, hvor du præcis skal sætte ind for at forbedre din forretning: Fx om det er måden, du registrerer timer og materialer på, om det er hele sagsstyringen eller om det er overblikket over økonomien og løndelen, du kan optimere.

Så gå ind på MESTERTESTEN.dk og se, om du har udstyret i orden til at drive en god forretning.