Region Midtjylland satser på bedre data og borgerinddragelselland
Regionen satser på EG Sensum One for at sætte borgeren i fokus og skabe sammenhæng i data på tværs af 65 tilbud på 8 socialområder.
Med EG Sensum One får I en højt specialiseret socialfaglig løsning, som:
Software til specialsektoren - skaber bedre liv gennem målbare indsatser for mennesker med særlige behov.
Lær mere om EG Sensum One og se introduktionsvideoen her!
EG Sensum One er en modulopbygget løsning med en 100 % gennemskuelig og forudsigelig prisstruktur, der understøtter alle funktioner i et socialfagligt tilbud.
EG Sensum One er en dedikeret socialfaglig løsning lavet af fagfolk til fagfolk på det specialiserede socialområde. Vi udvikler løbende løsningen sammen med jer, da I kender jeres behov bedst.
Se video om EG Sensum One!
EG Sensum One er et komplet fagsystem udviklet til både socialforvaltning og socialtilbud på det specialiserede socialområde.
Læs hvordan I kan understøtte arbejdet med sundhedsdokumentation digitalt, og hvordan det socialfaglige udrednings- og dokumentationssystem EG Sensum One hjælpe både sagsbehandlere, plejepersonale og socialpædagoger med at styrke den sundhedsfaglige indsats på fx botilbud og friplejehjem.
Hent whitepaper
Få overblik over fællesmodulerne i EG Sensum One.
Modulet Advis gør det muligt for brugerne at sende og modtage interne beskeder. Det sikrer et GDPR-sikkert, smidigt og brugervenligt flow, hvor det kun er de relevante brugere, der modtager beskederne.
Modulet bruges til at udvælge og udskrive fortrolige oplysninger om en borger. Modulet er brugbart, når en borger eller pårørende anmoder om aktindsigt eller indsigt i specifikke områder af borgerens sag.
Modulet Borger kan tilgås af både en borger og vedkommendes personlige relationer. Her kan borgeren og fx pårørende følge med i borgerens hverdag og se udvalgte informationer om borgeren. Det kan fx være informationer som notater, kalenderaftaler, mål og delmål. Derudover kan en borger og personlige relationer udvalgte steder tilføje noter og interagere med medarbejderne.
Modulet CPR-opslag gør det muligt at oprette borger via CPR-opslag og indhente oplysninger om borgeren via CPR-nummer. Følgende felter opdateres: Fornavn, mellemnavne, efternavn, adresse, postnummer, by, køn, CPR, og opholdskommune.
I modulet Danmarks Statistik kan du indberette oplysninger til Danmarks Statistik.
Modulet Datawarehouse er et setup, hvor data samles og organiseres, så det er nemt at tilgå og hente præcis den data, der ønskes.
Modulet Dashboard er løsningens startside, hvor der kan opsættes fælles eller individuelle dashboards. På de enkelte dashboards kan der tilføjes en række forskellige myndighed- og udførerspecifikke widgets. Disse widgets kan konfigureres og viser oplysninger om bl.a. borgere, borgersager, opgaver, medicin mm.
Modulet Digital Post gør det muligt at sende og modtage mails sikkert i form af en direkte integration til MS Outlook. Al sendt og modtaget post genfindes let på borgerens sag.
Modulet Dokumenter bruges til at håndtere alle former for dokumenter, herunder oprette, lagre og organisere dokumenter i mapper. Modulet samarbejder med en lang række moduler i EG Sensum One, da alle dokumenter bliver lagret i borgerens eller sagens dokumentstruktur.
Modulet Forum bruges til at udveksle information og diskutere idéer med kolleger eller til at fremsætte spørgsmål. Du kan oprette et ubegrænset antal forums, baseret på relevante emner.
Modulet Indikator 3.0 gør det muligt at dokumentere effekten af indsatsen, med kobling til borgerens plan, mål og delmål, samt kontinuerligt overblik på borgerens almindelige trivsel i den daglige dokumentation.
Modulet Journal- og dagbogsnotater anvendes til den daglige dokumentation i relation til borgeren og borgerens sag. Notater kan udarbejdes i relation til borgeren, borgerens sag, delmål, ydelser m.m. Notater oprettes på baggrund af typer som sikrer at brugeren nemt kan fremsøge specifikke notater i løsningen.
Modulet Kalender håndterer både arbejdet med opgaver, aftaler samt aktiviteter og tilmelding. Derudover er det muligt at arbejde med opgaveflows i kalenderløsningen. Kalenderløsningen i udførerkontekst kan tilgås fra Sensum appen og kan med fordel anvendes sammen med modulet Planlægning.
Modulet Magtanvendelse indeholder Socialstyrelsens magtanvendelsesskemaer og understøtter kundespecifikt arbejdsflow, hvor skemaet kan cirkle frem og tilbage mellem de forskellige ansvarlige i en given sag.
Modulet Mediearkiv giver mulighed for at uploade større filformater til løsningen herunder billed- og videodokumentation. Modulet understøtter multiupload, dvs. man kan uploade flere dokumenter/mapper på en gang. Dermed kan modulet anvendes som en dokumentsilo, hvor personfølsomme data lagres sikkert.
Modulet Mål og Delmål giver mulighed for at oprette individuelle mål og delmål for en borger til en sag eller plan.
Modulet Personlige Relationer bruges til registrering af borgerens personlige relationer, for eksempel mor, far og eksterne relationer.
Modulet Plan er den fælles plan, hvor myndighed og udfører arbejder med samme sæt konstant opdaterede informationer.
Modulet Rapportafvikling tilbyder en række avancerede rapporter, der løbende leverer den data og information, der er forudsætningen for at træffe de bedst mulige ledelsesmæssige, administrative og faglige beslutninger.
Modulet Spørgeskema giver mulighed for at administrator opretter skemaer med svarmuligheder. Spørgeskemaer kan være skemaer som findes i papirformat i relation til en specifik metode eller skemaer som oprettes på baggrund af eget behov for dokumentation.
Modulet Team kan anvendes til at sammensætte en gruppe af medarbejdere og til at til at definere, hvem der er ansvarlige for eksempelvis indskrivning, aktiviteter, opgaver, mål, delmål.
Fagligheden er indbygget i alle dele af EG Sensum One, Danmarks rigtige fagsystem til det specialiserede socialområde for både børn, unge og voksne.
Se alle de integrationer vi kan tilbyde med EG Sensum One.
Modulet DLI giver direkte adgang til Dansk Lægemiddel Informations system, pro-medicin.dk. Klik på præparatets navn på borgerens medicinkort og hent oplysninger om 2.800+ godkendte medicinpræparater.
DynamicTemplate er en integration til produktet med det samme navn fra leverandøren Dania Software A/S. Grundlæggende anvendes DynamicTemplate til håndtering af brevskabeloner. Herunder både udvikling og vedligeholdelse af brevskabeloner, samt til at gemme og anvende en række standardvendinger, som opbygges i såkaldte fraser. I brevskabelonerne er desuden også den mulighed for at trække værdier fra systemet, som anvendes til at udfylde oplysninger i dokumentet.
Modulet Fælles MedicinKort (FMK) er en certificeret integration, der synkroniserer medicinoplysningerne med borgerens nationale medicinkort, og hvor lægen kan oprette både ordinationer og recepter.
Modulet Outlook 365 Mail gør det muligt at journalisere mails med vedhæftninger fra Microsoft Outlook i borgerens dokumentmappe. Integrationen kræver installation af plug-in i Outlook-klienten.
Modulet SAPA er en integration til KOMBIT Sags, Dokument og Ydelsesindeks: SF1470 og SF1490.
Integrationen SMDB understøtter system-til-system indberetning til Stofmisbrugsdatabasen.
Med EG Sensum One får sagsbehandleren i forvaltningen alle de nødvendige værktøjer til administration og sagsbehandling af sociale indsatser på det specialiserede socialområde.
Regionen satser på EG Sensum One for at sætte borgeren i fokus og skabe sammenhæng i data på tværs af 65 tilbud på 8 socialområder.
Til eksamen på PAU-uddannelsen på SOSU Syd viste Søren, hvordan man kan hjælpe en udsat borger med behov for struktur i hverdagen.
Tidligere var der to vagtplanlæggere til 160 medarbejdere på Neurocenter Bytoften. Nu klarer én vagtplanlægger opgaven med EG Optima.
400 medarbejdere i Syddjurs Kommune arbejder nu med VUM 2.0 og FFB i EG Sensum One efter en velplanlagt og vellykket implementering.
Det højt specialiserede tilbud, Melius Husene, anvender EG Sensum One til arbejdet med både social- og sundhedsfaglig dokumentation.
Syddjurs Kommune implementerer både EG Sensum One og fælles faglige metoder på det specialiserede socialområde.
Med sammensmeltningen af EG Shareplan og EG Sensum Bosted i EG Sensum One har OK-Fonden Psykiatri fået opfyldt en række ønsker til ny funktionalitet og større sammenhæng i dokumentationen.
Randers Kommune har implementeret EG Sensum og EG Sensum Bosted hurtigt og enkelt på kommunens socialområde.
Vi har fået en all-in-one-løsning, der både optimerer vores arbejde med dokumentation og medicinhåndtering, forklarer Magnus Bo Kanstrup, der er administrativ medarbejder på Kanstrupgaard.
Bostedet Fjordstjernen anvender EG Sensum Bosted, fordi løsningen understøtter såvel den nødvendige sundhedsfaglige som socialfaglige dokumentation.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev til bosteder og få nyttige tips og nyheder, gode råd om brugen af vores løsninger og invitationer til kurser og seminarer – alt sammen nemt og bekvemt på mail.
Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger eller afmelde dig.
Med tilmeldingen giver du samtykke til at modtage e-mails fra EG's selskaber.
Se mere information om samtykket her.
Modsat den gængse opfattelse er Voksenudredningsmetoden ikke den perfekte løsning, der dækker alle relevante udredningspunkter for alle borgere.
Efter en grundig udbudsproces har Region Midtjylland valgt EG Sensum One som sit nye socialfaglige it-system til deres 3.000 medarbejdere på 65 specialtilbud.
Hvis VUM 2.0 skal blive en succes på det specialiserede socialområde, skal der være styr på metode, kompetencer og system ved implementeringen.
Hvis du forsøger at implementere VUM 2.0, uden at metodekonsulenten kender it-systemet, der skal understøtte arbejdet, giver det store udfordringer.
Alle drømmer om den første dag efter implementeringen af et ny socialfagligt it-system. Men reelt er det først på det tidspunkt, at det værdiskabende arbejde begynder.
Syddjurs Kommune valgte at fortsætte samarbejdet med EG, der implementerede den digitale løsning, EG Sensum One med fuld VUM 2.0-understøttelse.
Digitaliseringsmessen 2024 en oplagt mulighed for at se både bredden og dybden af de løsninger, som EG tilbyder på sundhedsområdet.
EG giver sit syn på Sundhedsstrukturkommissions seks tværgående anbefalinger til, hvordan sundhedsvæsenet skal løse fremtidens opgaver og tre forvaltningsmodeller.
I mere end seks år har landets bosteder slidt med at implementere kravene til sundhedsdokumentation, og tilbud med EG Sensum One er godt stillet.
Hidtil er EG ShowMyDay fortrinsvis solgt som digitalt hjælpemiddel til den enkelte bruger, men flere og flere kommuner køber nu licenser i bundter.
Danmarkshistoriens største, samlede udrulning af EG Sensum One, der understøtter VUM 2.0, går foreløbigt helt efter planen og får stor betydning.
Vikarbureauet Fønikscare i Haderslev satser nu på det socialfaglige it-system, EG Sensum One til deres arbejde med social- og sundsfaglige dokumentation.
EG søger kommuner, der vil være med til at udnytte den fælleskommunale rammearkitektur til at udvide eksisterende samarbejdsplatform.
Digitale hjælpemidler som EG ShowMyDay bør nyde samme status som andre hjælpemidler som fx en kørestol, men det kræver viden og ændret mindset.
Visuel struktur kan hjælpe børn med ADHD, autisme og andre opmærksomhedsforstyrrelser til at få mere ro, mindre angst og større selvstændighed.
Manglende struktur i hverdagen skaber usikkerhed hos børn og unge med autismeudfordringer - og dermed et større behov for hjælp.
En ting er at indkøbe ny velfærdsteknologi. Noget andet er at få den brugt. Den kode har Autismecenter Storstrøm knækket.
Hvordan oplever en ny bruger EG ShowMyDay? Vi har talt med Rikke på Autismecenter Storstrøm, der deler sine erfaringer.
Du kan altid finde EG i hverdagen, for viores software er alle vegne, uanset om du skal bygge et hus eller bestille tid hos lægen. På Folkemødet kan det være sværere at finde os, men vi er der!
EG deltager også i år, når det traditionsrige Folkemøde afholdes i Allinge på Bornholm i dagene fra den 15. til den 17. juni, og vi er så klar til at møde kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
Har du ikke bare vild lyst til at møde Johnny, Rasmus, Steffen, Jesper og Per fra EG i Allinge? Få en snak med dem i solen?
Den populære app ShowMyDay til udsatte med autisme eller autismelignende udfordringer bliver fremadrettet en del af EG Sensum One.
Frederiksberg Kommune har en meget ambitiøst ønske om at inddrage den enkelte borger mere i både sagsbehandlingen og arbejdet med mål og del mål for de konkrete indsatser.
Frederiksberg Kommune har en meget ambitiøst ønske om at inddrage den enkelte borger mere i både sagsbehandlingen og arbejdet med mål og del mål for de konkrete indsatser.
Frederiksberg Kommune lægger mange kræfter og stor energi i arbejdet med at udvikle EG Sensum One. Men hvorfor gør kommunen det? For at få gjort op med fortidens sneglespor, sikre fagligheden og få maksimal indflydelse, lyder svaret.
Frederiksberg Kommune lægger mange kræfter og stor energi i arbejdet med at udvikle EG Sensum One. Men hvorfor gør kommunen det? For at få gjort op med fortidens sneglespor, sikre fagligheden og få maksimal indflydelse, lyder svaret.
Det dedikerede socialfaglige dokumentationsværktøj EG Sensum One er meget mere end en samlet version af EG Sensum og EG Sensum Myndighed. Løsningen byder på to store nyheder.
Det dedikerede socialfaglige dokumentationsværktøj EG Sensum One er meget mere end en samlet version af EG Sensum og EG Sensum Myndighed. Løsningen byder på to store nyheder.
Fra at være et underligt begreb med et mærkeligt navn er VUM nu et velkendt fagligt begreb inden for det specialiserede socialområde. Med opdateringen af metodeapparatet til VUM 2.0 er det i praksis blevet en bunden opgave at kunne dokumentere efter metoden.
Fra at være et underligt begreb med et mærkeligt navn er VUM nu et velkendt fagligt begreb inden for det specialiserede socialområde. Med opdateringen af metodeapparatet til VUM 2.0 er det i praksis blevet en bunden opgave at kunne dokumentere efter metoden.
Hvad skal der til for at styrke samarbejdet mellem borger, pårørende og medarbejdere på det specialiserede socialområde? Det spørgsmål har fire kommuner stillet sig selv i forbindelse med Fremfærd-projektet "Samskabt styring på det specialiserede socialområde".
”Man kan altså godt være kreativ i IT-branchen” I denne serie kan du møde nogle af de kvinder, der arbejder for EG. Her er det Kathrine Lindequist Beyer fra EG Digital Welfare i Danmark.
Levefællesskabet MerVib i Grevinge har valgt at indføre it-systemet, EG Sensum One til det daglige arbejde med social- og sundsfaglige dokumentation.
Den 1. november 2022 tiltræder den 56-årige Jesper Bo Seidler som Head of Sales & Product Management i EG Digital Welfare.
EG inviterer deltagerne ind i sin digitale bygning, hvor man bl.a. kan se, hvordan EG Omega kan reducere omkostninger og optimere CO2-regnskabet.
Potentialet for sagsbehandling og beslutningsstøtte understøttet af kunstig intelligens er stort og kan være med til at løse fremtidens mangel på varme hænder i det offentlige, især inden for det specialiserede socialområde.
Demenslandsbyen Carpe Diem i den norske kommune Bærum Kommune har valgt at implementere EG Sensum One.
EG Sensum One er nu hverdagens socialfaglige dokumentationssystem for knap 1500 medarbejdere på 20 specialiserede socialtilbud i Danmarks nordligste region.
Sikkerheden i forbindelse med medicingivning skal øges, og antallet af medicinfejl skal reduceres. Det er formålet med projektet ”Medicinsikre botilbud”.
Det specialiserede socialområde har med rette og urette fået ryet, at det er både omkostningstungt og svært at styre. Området koster da også samfundet milliarder hvert år men husk; Du er en del af prisen!
Digitaliseringsmessen21 er Danmarks største platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne og et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering. Mød os på messen.
Specialsektoren i Region Nordjylland fortsætter det mangeårige samarbejde med EG, der i de næste mindst seks år skal levere den samlede digitale understøttelse af regionens specialtilbud.
Strategisk vagt- og ressourceplanlægning er en kunstart. Vagtplanlægningsekspert og CEO Tobias Bøggild-Damkvist fra Rato.Blue ApS har analyseret arbejdet med vagtplanlægning i de nordiske lande. Få hans vigtigste pointer her.
Mere effektive botilbud kan yde borgerne en bedre service for samme penge
Mere effektive botilbud kan yde borgerne en bedre service for samme penge.
IT-Branchen har udarbejdet et særligt COVID-19 katalog med løsninger, der har været til stor hjælp for det offentlige under krisen.
Digitaliseringen på det sociale område drives igennem i højt tempo og fra mange angrebsvinkler. Så her får du en forklaring på sammenhængen mellem de centrale projekter og begreber, der er i spil
Digitaliseringen på det sociale område drives igennem i højt tempo og fra mange angrebsvinkler. Så her får du en forklaring på sammenhængen mellem de centrale projekter og begreber, der er i spil
EG er godkendt på tre centrale SKI-rammeaftaler, som offentlige og halvoffentlige organisationer kan benytte med stor fordel, når de ønsker at købe software direkte af EG eller ønsker at gennemføre mini-udbud.
Hvad sker der, når 200 studerende får to døgn til at finde på nye digitale løsninger på konkrete udfordringer på social- og sundhedsområdet? Det tester EG på InnoRun19.
I hvilken retning skal vi arbejde i, hvis vi også i fremtiden skal kunne tilbyde borgerne indsatser af høj kvalitet? Det spørgsmål stiller KL som optakt til årets Handicap- og Psykiatrikonference, der afholdes den 20.november 2019 i Aarhus.
EG styrker nu sin profil på offentlig it. Det sker ved at samle to af sine egne selskaber, EG Social Care og EG Admin Solutions i en ny virksomhed, EG Digital Welfare, der skal levere software til selvbetjening, automatisering, digital sagsbehandling, samt faglig dokumentation og effektmåling.
På Digitaliseringsmessen19 i Odense Congress Center den 3. oktober 2019 byder EG deltagerne på guld og grønne skove!
Integration til medicindatabase kan øge viden om medicinen
Det sociale tilbud, Kofoedsminde i Region Sjælland blev den første vinder af EG's "Let's Go Further"-digitaliseringsprisen for deres arbejde med digitalt understøttet risikovurdering.
Efter et udbud har Region Sjælland genvalgt EG som leverandør af et elektronisk fagsystem på socialområdet.
Tusindvis af data om brugerne er nu viden til handling.
Silkeborg Kommune har indgået kontrakt med EG om at udvikle en unik, samlet it-løsning til fire afdelinger i kommunen. Det sker for at skabe en samlet løsning, til fordel for både borgere og personale.
Borgerne på Poulstruplund har behov for ro og struktur på hverdagen. Da tilbuddet gik fra gammeldags opslagstavler til digitale whiteboards, blev det lettere at skaffe sig overblik over dagens opgaver og de individuelle aftaler med den enkelte borger. Samtidig sparer tilbuddet penge og øger sikkerheden vedrørende persondata.
På Digitaliseringsmessen 2018 den 27/9-2018 i Odense er der mulighed for at gå planken ud for sin kommune eller blot hente gode råd om digitalisering hos EG.
Den faglige metode KRAP har eksisteret og fungeret upåklageligt i en papirbåren version i mange år. Nu har Lene Metner, som står bag KRAP, imidlertid besluttet at få digitaliseret metoden. Se interview med psykolog og administrerende direktør på PsykologCentret Lene Metner. Her forklarer hun, hvorfor hun traf valget, der giver nye digitale muligheder for blandt andet socialpædagoger og lærere samt omsorgspersonale og sagsbehandlere over hele landet.
KRAP-metoden har nu gået sin sejrsgang i mere end 15 år, så nu er det på tide, at metoden også understøttes digitalt. PsykologCentret, der har udviklet og underviser i metoden, har valgt EG til at levere den digitale version af metoden.
Alene i 2016 blev der fra sygehuse, bosteder, plejehjem og hjemmepleje indrapporteret ca. 90.000 fejl med medicin. Heraf sker ca. 75.000 i den kommunale sektor. Men hvad skal der til, for at disse fejl kan undgås?
Siden 2013 har Vollsmose Sekretariatet digitaliseret sine beboersager i EG Sensum for at sikre sig en ensartet og professionel dokumentation af henvendelser fra borgere.
EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.
Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.
Senior Sales Executive
Martin Clemmensen Nielsen
Tlf.: +45 7260 1062
Email: macni@eg.dk