Digitaliseringsmessen
21. september 2021

Tid er din mest knappe ressource – så brug 10 minutter med EG på Digitaliseringsmessen 2021

Alle skal hele tiden nå mere og mere. Opgaverne skal løses på kortere tid. Flere møder, flere notater, flere afgørelser og flere borgerhenvendelser.

Tiden smuldrer mellem hænderne på os, for arbejdstiden er den samme - med mindre man tager fritiden til hjælp. Så hvordan skal man nå det hele?

- Start med at lægge vejen forbi EG's stand på Digitaliseringsmessen21 i Odense. Den tid vil være givet godt ud, foreslår salgsdirektør Per Mouritsen, EG.

- På digitaliseringsmessen har vi nemlig afsat tid i kalenderen til dialog med kommunerne om, hvordan man frigør mere tid i en travl hverdag til de ting, der virkelig batter. Altså tid til den gode sagsbehandling, til mere omsorg for borgerne, til at passe godt på sig selv som medarbejder og leder.

Digitaliseringsmessen21 er arrangeret af KL samt KITA og Borgerservice Danmark. Den afholdes i Odense Congress Center torsdag d. 30. september 2021, hvor EG deltager sammen med software-leverandører fra hele landet.

På Digitaliseringsmessen sætter EG fokus på en række af de digitale løsninger, vi har på hylden, der her og nu kan gøre hverdagen mere effektiv, mere sikker og ikke mindst mere bæredygtig for både mennesker og miljø. Per Mouritsen, salgsdirektør i EG


På EG's stand kan man blandt andet få svar på, hvordan:

EG har også sørget for et lille pusterum til alle i messeprogrammet.

- Vi har jo alle brug for den her lille smilepause i hverdagen. Derfor har vi inviteret en af Danmarks bedste teatersportsgrupper, Kosmonauterne, til at fyre raketten af på Hovedscenen. Vi har briefet dem om, at tidens store udfordring er at skaffe tid og rum til det hele. Så med det udgangspunkt står de klar til at tage imod stikord fra messedeltagerne og levere et totalt unikt show, siger Per Mouritsen.

Kosmonauterne optræder på Hovedscenen klokken 13:00 og vil desuden være at finde på EG's stand klokken 14:00, hvor de kommer med deres egen fortælling om, hvad de har fået tiden til at gå med på messen.

Digitaliseringsmessen21 er Danmarks største platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne og et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering.

EG er Alliancepartner, og man finder EG i hal C på stand S7.

Se programmet