Sønderjyske Fønikscare vælger EG Sensum One
04. januar 2024

Sønderjyske Fønikscare vælger EG Sensum One

Vikarbureauet Fønikscare i Haderslev satser nu på det socialfaglige it-system, EG Sensum One til deres arbejde med social- og sundsfaglige dokumentation.


"Da vi fik vores første opgave med at levere vikarer til bostøtte, var det et krav, at vi havde digital post og et dokumentationssystem. Fra min tidligere arbejdsplads kender jeg EG Sensum One som et super brugervenligt system, så valget var ikke så svært," siger direktør Benjamin Viktrup, Fønikscare.

Fokus på arbejdet med borgerens plan, mål, og delmål

Fønikscare er et specialiseret vikarbureau, der leverer sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og pædagoger til psykiatrisk pleje og behandling.

"Målgruppen for vores tilbud er borgere i alle aldre, som lider af en psykiatrisk lidelse eller sårbarhed. Det henvender sig til borgere, som har behov for en behandlingsmæssig indsat i forhold til psykiatriske og/eller sociale problemstillinger", siger Benjamin Viktrup.

Vikarbureauet leverer blandt andet vikardækning inden for det psykiatriske felt til:

  • Støttekontaktpersoner
  • §85 Bostøtte
  • Psykiatrisk pleje og støtte

Fønikscare henvender sig primært til kommuner, regioner og opholdssteder herunder psykiatriske afdelinger, lokalpsykiatrien, socialpsykiatrien samt kommunale og private opholdssteder og tilbud.

"Lige nu bruger vi EG Sensum One til dokumentation af vikarernes indsats, når de er på hjemmebesøg og afrapportering over for vores kunder. På sigt har vi blandt andet planer om at tilbyde rideterapi, og her vil vi også få god brug for systemet," siger direktør Benjamin Viktrup, Fønikscare.

Valget understreger den faglige styrke

I EG Digital Welfare er der stor tilfredshed med, at Fønikscare har valgt EG Sensum One:

"For os er det mega positivt, at EG Sensum One giver mening for et specialiseret vikarbureau som Fønikscare, der arbejder på tværs af kommuner og regioner, og både for offentlige og private tilbud.

Valget understreger EG Sensum Ones store fleksibilitet og viser, at kvaliteten af de indbyggede arbejdsgange og professionelle værktøjer understøtter hverdagen i hele den specialiserede psykiatri", siger Senior Sales Executive, Martin Clemmensen, EG Digital Welfare.

Om EG Sensum One

EG Sensum One er EG's socialfaglige software til både myndighed og udfører. Løsningen sætter struktur på den socialfaglige indsats på specialområdet med fokus på automatisering, overblik og samarbejde.

Læs mere om EG Sensum One

Læs mere om Fønikscare

 

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk