COVID-19 katalog
04. juni 2020

EG bidrager sammen med hele IT-Branchen med COVID-19 katalog

IT-Branchen har udarbejdet et særligt COVID-19 katalog.

Kataloget har til formål at dele gode eksempler og inspirere til øget brug af de digitale løsninger som foreløbig har været med til at hjælpe Danmark gennem corona-krisen.

- Mange af løsningerne har været til stor hjælp for det danske sundhedsvæsen under krisen. Men mange af dem kan også med fordel bruges i tider, som ikke er ramt af krise eller pandemi, og har potentiale til at skabe bedre sammenhæng og kvalitet i det danske sundhedsvæsen i fremtiden, udtaler Freddy Lykke, formand for IT-Branchens sundheds-it-udvalg: 

- Det danske sundhedsvæsen har en unik mulighed for at bruge den nuværende krisesituation som springbræt til at få investeret i og opskaleret de mest succesfulde løsninger.

På den måde kan vi ikke blot forbedre kvaliteten af vores offentlige service, men Danmark vil også være bedre rustet til at kunne håndtere en potentiel anden bølge af corona eller lignende situationer i fremtiden, udtaler Freddy Lykke. 

EG bidrager med flere løsninger

EG har naturligvis lige som den øvrige branche bidraget med en række løsninger til kataloget, lige som vi fortsat har stort fokus på at hjælpe vores kunder med de udfordringer, som følger i kølvandet på coronakrisen.

Hvor længe den ekstraordinære indsat kommer til at stå på afhænger er Corona-krisen udvikling. I EG har Silkeborg Data fx nedsat en særlig task force, der dagligt koordinerer de opgaver og udfordringer som følger med coronakrisen i Danmark.

- Lige nu ved ingen, hvor længe krisen vil vare, eller hvad der kommer til at ske. Vi vil derfor gøre, hvad vi kan for hele tiden at tilpasse vores løsninger, så de understøtter kommunernes og regionernes helt usædvanlige behov i en helt usædvanlig tid, siger direktør Jakob Bækgaard Riis, SD Payrole.

Gå på opdagelse i IT-Branchens COVID-19 katalog