Digitaliseringsmessen - EG
30. august 2018

Gå planken ud for din kommune – og mød EG på Digitaliseringsmessen

Digitaliseringsmessen: Hvordan designer du selv en brugervenlig selvbetjeningsløsning? Hvordan effektiviserer man hverdagen på de sociale botilbud? Hvor svært er det at sætte en robot til at løse de rutineprægede opgaver?

Få svar på spørgsmålene på Digitaliseringsmessen den 27. september 2018 i Odense, hvor EG stiller med et skarpt hold for at svare på spørgsmål om den digitale transformation og praktiske løsninger med effekt.

– Til Digitaliseringsmessen har vi sat et engageret hold, som er klar til at vise konkrete løsninger, som virker i praksis. Vi vil gerne vise, hvad man kan plukke ned fra hylden her og nu og implementere derhjemme med det samme, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG.

– Kommuner og regioner er trængt på budgetterne, og der er ingen udsigt til, at det retter sig foreløbig. Derfor lægger vi vægt på at præsentere løsninger med kontante fordele. Så håber vi naturligvis på, at der også bliver tid og lyst til at løfte blikket fra hverdagen, så vi kan få en dialog om, hvordan vi sammen kan indrette den offentlige sektor fremadrettet, så man får udnyttet det fulde potentiale af de nuværende og kommende digitale løsninger, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG.
 

Robotter på scenen

På Digitaliseringsmessens store scene sætter EG også fokus på effektivisering og ny teknologi i det offentlige med et oplæg klokken 13.40. Under overskriften "Sæt nu robotterne i arbejde!" prikker executive product manager Jakob Svejgaard, EG Citizen Solutions til det offentlige for at få sat gang i flere RPA-projekter. Hans argument er, at selv hvis den enkelte robot kun løser 80 % af en opgave, er det stadig en utroligt nem, hurtig og billig løsning, der frigiver både tid og penge i de slunkne budgetter på den korte bane.
 

Følg de guidede ture

Man kan også møde EG ved at deltage i de guidede ture, der arrangeres på messen. Her vil EG's eksperter blandt andet tale om "Bedre og mere sammenhængende digital velfærd på social- og sundhedsområdet" og "Borgerbetjening 3.0".
 

Gå planken ud

Udover den faglige dialog og inspiration byder EG's stand også på lidt underholdning i bedste messestil.

På EG's stand kan messedeltagerne teste sig selv og kollegerne i Virtual Reality, en virtuel konkurrence på digitalt mod. Tør deltagerne gå planken ud? – og hvordan klarer de enkelte kommuner sig mod hinanden?

Samtidig byder EG på en bid af fremtiden sammen med Andrea Søllested, vinder af Den Store Bagedyst 2017. Andrea har bagt en fremtidskage, som hun deler ud af til messedeltagerne på dagen.

Du finder EG's stand i Hal C.