EG skal levere samlet socialløsning til Silkeborg Kommune
22. november 2018

EG skal levere samlet socialløsning til Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommune har indgået kontrakt med EG om at udvikle en unik, samlet it-løsning til fire afdelinger i kommunen. Det sker for at skabe en samlet løsning, til fordel for både borgere og personale.

I fremtiden vil Silkeborg Kommunes medarbejdere få en samlet it-løsning. Det sker for at bringe borgere og personale endnu tættere sammen, på tværs af organisatoriske og faglige skel. På den måde kommer borgeren i centrum for it-løsningen.

Kontrakten mellem EG og Silkeborg Kommune omfatter levering af et digitalt dokumentationssystem til 800 brugere på kommunens sociale dag- og døgntilbud, samt et sagsbehandlingssystem til 200 brugere i myndigheden på voksen- og børneområdet.

Silkeborg Kommune har store forventninger til samarbejdet med EG om udviklingen af et fagligt, bredt funderet it system. Henrik Vind, Udviklingskonsulent, Silkeborg Kommune

Kommunen får en samlet løsning til DHUV, DUBU og PPR, hvor DHUV står for Digitalisering af Handicap og Udsatte Voksne-område og er den digitale understøttelse af Voksenudredningsmetoden. DUBU står for Digitalisering – Udsatte Børn og Unge, der er den tilsvarende løsning på børn- og ungeområdet, hvor man anvender udredningsmetoden ICS, Integrated Children's System, mens PPR står for Pædagogisk Psykologiske Rådgivning.

Godt udgangspunkt

Den kendsgerning, at EG's it-systemer allerede er i drift i en lang række kommuner har været afgørende for kommunens beslutning.

- Det har været et faktum, som giver os stor tiltro til kvalificeret planlægning og sikker drift, siger Henrik Vind og tilføjer:

- Vi har stillet store krav til sammenhængskraften i det socialfaglige it system, som digitalt skal understøtte en lang række arbejdsgange. Ikke blot for sagsbehandlere og pædagogisk personale på både børne- og voksenområdet i de enkelte afdelinger men også på tværs af organisatoriske skel.

- Èt fælles it system til fire afdelinger åbner for nyt fagligt potentiale. Borgeren SKAL være i centrum – også i it-mæssig forstand. Vi er overbeviste om, at EG er den helt rigtige aktør til at løfte den opgave, siger udviklingskonsulent Henrik Vind, Silkeborg Kommune.EG Sensum er en samlet socialfaglig platform, der sætter struktur på indsatsen på det specialiserede socialområde, hvor myndighed og udfører kan samarbejde og dele viden til gavn for borgeren.

Læs mere om EG Sensum

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Glennie Jørgensen

Sales Executive

Jane Axelsen