Styrk den socialfaglige indsats med EG Sensum

EG Sensum sætter struktur på den socialfaglige indsats på specialområdet med fokus på automatisering, overblik og samarbejde.

 • Samler det socialfaglige arbejde 
 • Få sammenhæng på tværs af hele specialområdet
 • Skab mere velfærd med effekt- og ressourcebaseret indsats

Læs mere om EG Sensum

EG SENSUM

EG Sensum-moduler

 • Sensum Unge
 • Sensum Voksne
 • Sensum Careplan
 • Sensum Shareplan
 • Sensum Bosted
Tilbage
Frem

EG Sensum unge

Strukturerer, dokumenterer, støtter og automatiserer processer og sagsgange i arbejdet med børn og unge på specialområdet. Indbygget tidsstyring, dokumentation og opgavemodul gør det det nemt at holde snor i forløb og aftaler og overholde tidsfrister og forpligtelser i overenstemmelse med gældende lovgivning. EG Sensum Unge støtter hele vejen fra den enkelte sagsbehandler og op til ledelsesniveau, hvor løsningen giver økonomisk overblik og grundlag for forecasting og budgetsimulering.

Læs mere her

EG Sensum Voksne

EG Sensum Voksne giver en samlet indgang til arbejdet på det specialiserede socialområde, understøtter Voksenudredningsmetoden og sikrer et samlet overblik over og ensartet flow i dine opgaver. Det letter opfølgning og effektmåling. God sammenhæng med andre dele af af EG Sensum – fx udførersystemet EG Sensum Bosted. Det sikrer dokumentation og videndeling på tværs af myndigheder og tilbud på det specialiserede socialområde.

Læs mere her

EG Sensum Careplan

EG Sensum Careplan er en informationsløsning, der hjælper med at løse hverdagens udfordringer i plejesektoren – og giver mere selvhjulpne borgere – gennem bedre arbejdsgange, relationer og kommunikation. EG Sensum Careplan omfatter bl.a. en brugerflade med letforståelige moduler til borgeren og administrationssystem, mobilapps og overbliksskærme til personalet. Ligeledes er her en mobilapp til pårørende, som giver dem indsigt i hverdagen, og infoskærme og virtuelle receptionister, der strømliner informationen på stedet.

Læs mere her

EG Sensum Shareplan

EG Sensum Shareplan er en informationsløsning, der hjælper med at løse hverdagens udfordringer på bosteder, institutioner og specialtilbud. Det giver mere selvhjulpne borgere og bedre arbejdsgange, relationer og kommunikation. EG Sensum Shareplan omfatter bl.a. en brugerflade med letforståelige moduler til borgeren og administrationssystem, mobilapps og overbliksskærme til personalet. Ligeledes er her en mobilapp til pårørende, som giver dem indsigt i hverdagen, og infoskærme og virtuelle receptionister, der strømliner informationen på stedet.

Læs mere her

EG Sensum Bosted

EG Sensum Bosted er et udbygget og gennemprøvet, socialfagligt produkt, der styrker ledelse, videndeling og dokumentation på både små og store sociale tilbud. Det er med til at skabe bedre liv for borgerne med målbar udvikling, ligesom alle parter får indsigt og overblik. Ledelsen får et socialfagligt system, der understøtter alle interne og eksterne dokumentationsbehov, og kan fx nemt udforme rapporter og grafik, som over for kommune og tilsyn synliggør effekten af tilbuddets indsats. Medarbejderne arbejder i et brugervenligt system, der giver konstant opdateret overblik over opgaver og alle relevante oplysninger om de borgere, de har ansvar for.

Læs mere her

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Key Account Manager

Caspar Bergstrøm

Senior Key Account Manager

Anders Tuff

Salgsdirektør

Per Mouritsen

Nyheder

 • EG køber studiesystemet LUDUS Suite fra DXC Technology

  EG opkøber LUDUS Suite af DXC Technology og indtræder dermed på edutech-markedet. LUDUS Suite-platformen betjener en bred vifte af uddannelsesinstitutioner i Danmark.

 • Analyse: Regionerne bør gøre op med siloerne, når de planlægger medarbejdernes arbejde

  Strategisk vagt- og ressourceplanlægning en kunstart. Både patienter, læger og alle øvrige behandlere skal være på det rigtige sted på samme tid. Vagtplanlægningsekspert og CEO Tobias Bøggild-Damkvist fra Rato.Blue ApS har haft lejlighed til at analysere arbejdet med vagtplanlægning i de nordiske lande i forbindelse med udarbejdelse af en række rapporter om emnet. Få hans vigtigste pointer her.

 • Effektivitet baner vejen for bedre kvalitet i botilbud

  Mere effektive botilbud kan yde borgerne en bedre service for samme penge

 • EG køber A-Data A/S

  EG har købt det danske IT-firma A-Data A/S, der leverer software til det danske sundhedsvæsen.

 • EG bidrager sammen med hele IT-Branchen med COVID-19 katalog

  IT-Branchen har udarbejdet et særligt COVID-19 katalog med løsninger, der har været til stor hjælp for det offentlige under krisen.

 • Guidet tur gennem junglen af digitale begreber på socialområdet

  Digitaliseringen på det sociale område drives igennem i højt tempo og fra mange angrebsvinkler. Så her får du en forklaring på sammenhængen mellem de centrale projekter og begreber, der er i spil

 • Køb trygt EG's løsninger på SKI uden at komme på glatis

  EG er godkendt på tre centrale SKI-rammeaftaler, som offentlige og halvoffentlige organisationer kan benytte med stor fordel, når de ønsker at købe software direkte af EG eller ønsker at gennemføre mini-udbud.

 • InnoRun19 i Odense skal slippe innovationskraften løs

  Hvad sker der, når 200 studerende får to døgn til at finde på nye digitale løsninger på konkrete udfordringer på social- og sundhedsområdet? Det tester EG på InnoRun19.

 • Mød EG på KL's Handicap- og Psykiatrikonference

  I hvilken retning skal vi arbejde i, hvis vi også i fremtiden skal kunne tilbyde borgerne indsatser af høj kvalitet? Det spørgsmål stiller KL som optakt til årets Handicap- og Psykiatrikonference, der afholdes den 20.november 2019 i Aarhus.

 • EG styrker sin profil på offentlig it

  EG styrker nu sin profil på offentlig it. Det sker ved at samle to af sine egne selskaber, EG Social Care og EG Admin Solutions i en ny virksomhed, EG Digital Welfare, der skal levere software til selvbetjening, automatisering, digital sagsbehandling, samt faglig dokumentation og effektmåling.

 • Slå bro over den digitale generationskløft

  Flere ældre, knappe ressourcer, større ønske om selvhjulpethed og et mere digitalt samfund er en voldsom cocktail, der stiller store krav til politikere og ledelsen på ældreområdet. Derfor deltager EG på KL's Ældrekonference i Kolding den 17. september 2019, hvor temaet er "Det gode ældreliv".

 • Ingen Digitaliseringsmesse uden EG

  På Digitaliseringsmessen19 i Odense Congress Center den 3. oktober 2019 byder EG deltagerne på guld og grønne skove!

 • EG bliver medejer af Primærsektorens Leverandør Service Platform

  For at styrke arbejdet med udvikling af løsninger til primærsektoren har EG erhvervet sig en ejerandel i start-up virksomheden PLSP, der er en forkortelse af Primærsektorens Leverandør Service Platform.

 • Mød EG på Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenets Årsmøde 2019

  Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet holder årsmøde med en højaktuel debat om sundhedsområdet, hvor sundhedsreformen er ved at ændre hverdagen.

 • Medicinhåndtering på bosteder kan sikres og optimeres digitalt

  Integration til medicindatabase kan øge viden om medicinen

 • Kofoedsminde vandt "Let's Go Further"-digitaliseringsprisen 2019

  Det sociale tilbud, Kofoedsminde i Region Sjælland blev den første vinder af EG's "Let's Go Further"-digitaliseringsprisen for deres arbejde med digitalt understøttet risikovurdering.

 • Fornyet aftale om elektronisk fagsystem på socialområdet

  Efter et udbud har Region Sjælland genvalgt EG som leverandør af et elektronisk fagsystem på socialområdet.

 • Bedre ressourcestyring i Region Hovedstaden skal optimere patientforløb

  Bedre planlægning af aktiviteter og ressourcer på regionens sygehuse skal i de kommende år styrke samarbejdet mellem faggrupper og optimere den enkelte patients forløb.

 • Herbergerne på Frederiksberg går all in på beboer-statistik

  Tusindvis af data om brugerne er nu viden til handling.

 • Dyvekeskolen gav it-firma helt nye ideer

  Københavnsk Coding Class kom med helt friske bud på, hvordan man få unge mellem 15 og 18 til at bruge digitale selvbetjeningsløsninger. Læs selv hvilke.

 • EG henter inspiration fra 6. klasse på Dyvekeskolen

  I to måneder har 6.V fra Dyvekeskolen på Amager tumlet med spørgsmålet om, hvordan man kan få unge mellem 15 og 18 til at bruge digitale selvbetjeningsløsninger. Nu skal de præsentere deres forslag for EG.

 • eTavler sparer tid og sikrer kommunikationen

  Borgerne på Poulstruplund har behov for ro og struktur på hverdagen. Da tilbuddet gik fra gammeldags opslagstavler til digitale whiteboards, blev det lettere at skaffe sig overblik over dagens opgaver og de individuelle aftaler med den enkelte borger. Samtidig sparer tilbuddet penge og øger sikkerheden vedrørende persondata.

 • Gå planken ud for din kommune – og mød EG på Digitaliseringsmessen

  På Digitaliseringsmessen 2018 den 27/9-2018 i Odense er der mulighed for at gå planken ud for sin kommune eller blot hente gode råd om digitalisering hos EG.

 • Region Hovedstaden vil optimere patientforløb

  Bedre planlægning af aktiviteter og ressourcer på Region Hovedstadens sygehuse skal i de kommende år styrke samarbejdet mellem faggrupper og optimere den enkelte patients forløb.

 • Standard for databehandleraftaler mellem EG og kommuner klar

  Med udgangspunkt i den nye persondataforordning og efter ønske fra Kit@s bestyrelse, er der blevet udarbejdet en fælleskommunal standarddatabehandleraftale til eksisterende aftaler med EG.

 • KRAP: Digital version løser sikkerhedsudfordringer

  Den faglige metode KRAP har eksisteret og fungeret upåklageligt i en papirbåren version i mange år. Nu har Lene Metner, som står bag KRAP, imidlertid besluttet at få digitaliseret metoden. Se interview med psykolog og administrerende direktør på PsykologCentret Lene Metner. Her forklarer hun, hvorfor hun traf valget, der giver nye digitale muligheder for blandt andet socialpædagoger og lærere samt omsorgspersonale og sagsbehandlere over hele landet.

 • KOMBIT i dialog med EG om databehandleraftaler

  Efter ønske fra Kit@ og EG A/S har KOMBIT indledt drøftelser om en ramme for kommunernes databehandleraftaler med EG på de eksisterende løsninger.

 • Københavns Lufthavn får nu Danmarks mest avancerede lægeklinik

  Ny lægepraksis bliver mobil, fleksibel og ikke mindst tilgængelig ved hjælp af nyt it-system. Lufthavnslægen har mange års erfaring som speciallæge og praktiserende læge.

 • Digital udgave af KRAP sælger sig selv

  KRAP-metoden har nu gået sin sejrsgang i mere end 15 år, så nu er det på tide, at metoden også understøttes digitalt. PsykologCentret, der har udviklet og underviser i metoden, har valgt EG til at levere den digitale version af metoden.

 • Tryg medicinhåndtering på bosteder – hvad skal der til?

  Alene i 2016 blev der fra sygehuse, bosteder, plejehjem og hjemmepleje indrapporteret ca. 90.000 fejl med medicin. Heraf sker ca. 75.000 i den kommunale sektor. Men hvad skal der til, for at disse fejl kan undgås?

 • Digitalisering: Mere effektive botilbud kan yde bedre omsorg

  Her skal pengene findes

 • Vollsmose Sekretariatet: Vi kan nu dokumentere vores værdi

  Siden 2013 har Vollsmose Sekretariatet digitaliseret sine beboersager i EG Sensum for at sikre sig en ensartet og professionel dokumentation af henvendelser fra borgere.