Styrk socialfaglig indsats på specialområdet med EG Sensum

EG Sensum sætter struktur på den socialfaglige indsats på specialområdet med fokus på automatisering, overblik og samarbejde.

  • Samler det socialfaglige arbejde 
  • Få sammenhæng på tværs af hele specialområdet
  • Skab mere velfærd med effekt- og ressourcebaseret indsats

EG SENSUM

EG Sensum-moduler

  • Sensum Unge
  • Sensum Voksne
  • Sensum Careplan
  • Sensum Shareplan
  • Sensum Bosted
Tilbage
Frem

EG Sensum unge

Strukturerer, dokumenterer, støtter og automatiserer processer og sagsgange i arbejdet med børn og unge på specialområdet. Indbygget tidsstyring, dokumentation og opgavemodul gør det det nemt at holde snor i forløb og aftaler og overholde tidsfrister og forpligtelser i overenstemmelse med gældende lovgivning. EG Sensum Unge støtter hele vejen fra den enkelte sagsbehandler og op til ledelsesniveau, hvor løsningen giver økonomisk overblik og grundlag for forecasting og budgetsimulering.

Læs mere her

EG Sensum Voksne

EG Sensum Voksne giver en samlet indgang til arbejdet på det specialiserede socialområde, understøtter Voksenudredningsmetoden og sikrer et samlet overblik over og ensartet flow i dine opgaver. Det letter opfølgning og effektmåling. God sammenhæng med andre dele af af EG Sensum – fx udførersystemet EG Sensum Bosted. Det sikrer dokumentation og videndeling på tværs af myndigheder og tilbud på det specialiserede socialområde.

Læs mere her

EG Sensum Careplan

EG Sensum Careplan er en informationsløsning, der hjælper med at løse hverdagens udfordringer i plejesektoren – og giver mere selvhjulpne borgere – gennem bedre arbejdsgange, relationer og kommunikation. EG Sensum Careplan omfatter bl.a. en brugerflade med letforståelige moduler til borgeren og administrationssystem, mobilapps og overbliksskærme til personalet. Ligeledes er her en mobilapp til pårørende, som giver dem indsigt i hverdagen, og infoskærme og virtuelle receptionister, der strømliner informationen på stedet.

Læs mere her

EG Sensum Shareplan

EG Sensum Shareplan er en informationsløsning, der hjælper med at løse hverdagens udfordringer på bosteder, institutioner og specialtilbud. Det giver mere selvhjulpne borgere og bedre arbejdsgange, relationer og kommunikation. EG Sensum Shareplan omfatter bl.a. en brugerflade med letforståelige moduler til borgeren og administrationssystem, mobilapps og overbliksskærme til personalet. Ligeledes er her en mobilapp til pårørende, som giver dem indsigt i hverdagen, og infoskærme og virtuelle receptionister, der strømliner informationen på stedet.

Læs mere her

EG Sensum Bosted

EG Sensum Bosted er et udbygget og gennemprøvet, socialfagligt produkt, der styrker ledelse, videndeling og dokumentation på både små og store sociale tilbud. Det er med til at skabe bedre liv for borgerne med målbar udvikling, ligesom alle parter får indsigt og overblik. Ledelsen får et socialfagligt system, der understøtter alle interne og eksterne dokumentationsbehov, og kan fx nemt udforme rapporter og grafik, som over for kommune og tilsyn synliggør effekten af tilbuddets indsats. Medarbejderne arbejder i et brugervenligt system, der giver konstant opdateret overblik over opgaver og alle relevante oplysninger om de borgere, de har ansvar for.

Læs mere her

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Key Account Manager

Caspar Bergstrøm

Senior Key Account Manager

Anders Tuff

Salgsdirektør

Per Mouritsen

Nyheder og artikler - offentlig

12okt
Pressemeddelelse
EG køber studiesystemet LUDUS Suite fra DXC Technology