Kundereference

Esbjerg Kommune – fik indflydelse på løsningen

Projektsamarbejde gav indflydelse på løsningen

 

Systemet var et udviklingssystem. Derfor fik vi rigtig mange muligheder for at få det lavet, så det passer lige præcis til os. Annette Bonde Bertelsen, udviklingskonsulent, Esbjerg Kommune

 

OPI-projekt banede vejen

For at skaffe tid og penge til udvikling af det rette værktøj indgik Esbjerg Kommune og EG i et fælles OPI-projekt med støtte fra Syddansk Vækstforum og Region Syddanmarks pulje til kommercialisering af offentlig-privat innovation. Resultatet blev det banebrydende effektmålingsværktøj Indikator 2.0, som i dag er rullet ud på kommunens tilbud og desuden anvendes på en stor del af de sociale tilbud på det specialiserede socialområde i hele landet.

 

Tidligere var den gode relation måske mere et mål i sig selv. Nu ser vi den som et middel til at nå et mere specifikt udviklingsmål for de borgere, vi arbejder med. På den måde kan konkrete mål og resultater være med til at udvikle vores praksis og faglige tilgang til arbejdet med borgerne. Medarbejder i Esbjerg Kommune i Rambølls projektevalueringsrapport

 

Hellere samarbejdspartner end leverandør

Samarbejdet om udviklingen skabte et nært forhold mellem EG og kommunens fagfolk – et samarbejde som til tider kunne og kan slå gnister, men altid skaber nye konstruktive åbninger for samarbejde.

Undertiden går det faktisk så stærkt, at der kan være behov for at få tid til at fordøje de nye muligheder:

"EG er ekstremt fokuseret på udvikling og ekstremt lydhør over for nye tankegange. Det har også en bagside af medaljen", forklarer Annette:

"Der kommer meget tit opdateringer, også tit småting, som vi ikke opdager. Det betyder, at vi faktisk nogle gange kan blive rigtig, rigtig udfordret. Så vi har et ønske om, at EG forbliver udviklingsparate, men også har lidt is i maven og holder fokus på driften!"

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk