Kundereference

Kanstrupgaard Forsorgshjem

Kanstrupgaard Forsorgshjem

Forsorgshjem sparer tid og øger medicinsikkerheden

Ved at udskifte sit socialfaglige it-system har Kanstrupgaard Forsorgshjem fået mere tid til kerneopgaven og øget kvaliteten i indsatsen.

Selv om forsorgshjemmet i Hadsund kun har plads til 12 beboere ad gangen, skaber den løbende udskiftning af beboerne mange administrative opgaver.

Derfor har det været en lettelse for de 10 medarbejdere at skifte til EG Sensum Bosted.

 

Ved at skifte til EG Sensum Bosted har vi fået en all-in-one-løsning, hvor vi både har optimeret vores arbejde med dokumentation og medicinhåndtering. Administrativ medarbejder Magnus Bo Kanstrup, Kanstrupgaard Forsorgshjem

 

Tidligere brugte tilbuddets SOSU-assistenter fx op til fem timer på at indskrive en enkelt beboers og beboerens medicin i det gamle system, blandt andet fordi hvert enkelt præparat skulle skrives ind manuelt.

- Selv om nogle beboere opholder sig hos os i længere tid, er der flere, der rykker hurtigt videre. I næste uge udskriver vi fx halvdelen af vores beboere, og set over et år ny-indskriver vi mellem 80 og 100 mennesker. Når man regner på det, bliver det til rigtig mange dages arbejde, forklarer Magnus Bo Kanstrup.

Med EG Sensum Bosted går indskrivningen hurtigt og ubesværet, blandt andet fordi de opdaterede medicinoplysninger hentes automatisk fra det Fælles MedicinKort.

Tilbuddets medarbejdere sparer også tid på dialogen med beboernes egen læge.

- Før sad vi typisk i morgenkøen i telefonen til tre forskellige læger. Nu håndterer vi alle de små opgaver som rettelser og receptfornyelser online og ringer kun, når det er nødvendigt. Det giver store tidsbesparelser både for os og for lægerne, siger Magnus Bo Kanstrup.

Ud over at forenkle den administrative opgave har EG Sensum Bosted også givet et løft i den samlede socialfaglige dokumentation:

 

Vi arbejder med opholdsplaner, der passer rigtig godt ind i Sensums Plan-modul. Det betyder, at vi nu dokumentere mere systematisk end tidligere og lettere kan genfinde oplysningerne. Vi kan fx registrere indskrivningsårsag, oprindelseskommune og opholdets varighed, lige som vi kan dokumentere på mål og delmål. Det betyder, at vores socialrådgiver sparer op imod 10 timers arbejde hvert kvartal på indberetning til Danmarks Statistik. Administrativ medarbejder Magnus Bo Kanstrup, Kanstrupgaard ForsorgshjemMagnus Bo Kanstrup er derfor glad for, at forsorgshjemmet er skiftet til EG Sensum Bosted:

- Med EG Sensum Bosted har vi fået et dokumentationssystem, der passer til vores tilbud og dækker de behov og krav, vi har som forsorgshjem. EG har desuden været meget professionelle i forbindelse med implementeringen og sørget for, at alle er blevet hjulpet godt i gang.

 

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk