ASPECT4 Trælast

ASPECT4 Trælast er byggevaremarkedets ultimative ERP-løsning til styring og administration af både den traditionelle trælast og et specifikt miks af grossist- og retailvirksomhed inden for professionelle byggevarer og "gør det selv". 

Skriv til os, og hør mere

 • EG vinder fornem europæisk pris

  EG Digital Solutions har vundet den prestigefyldte pris Digital Communication Awards for sit samarbejde med Mediehusene Midtjylland.

 • EG opnår sin 11. Microsoft guldkompetence

  EG har netop opnået sin 11. Microsoft Gold kompetence. Guld kompetencerne fra Microsoft er et kvalitetsstempel, der sikrer kunderne den bedste rådgivning, implementering og support.

 • EG Norge bedst til Dynamics 365

  Microsoft anerkender EG Norge for hurtig kompetenceopbygning frem mod lanceringen af Dynamics 365. I juli blev EG Norge således kåret som "Årets Dynamics 365-partner".

 • ​Virksomheders data kan skabe mere vækst

  Danske virksomheder kan opnå store gevinster og skabe mere vækst, hvis de bruger de store mængder data, de ligger inde med. Projektet ”DataForBusiness” hjælper nu.

 • Midsona fortsætter vækstrejse: Implementerer nyt cloud-baseret forretningssystem i hele koncernen

  Nyt cloud-baseret forretningssystem på tværs af hele koncernen skal understøtte Midsonas fortsatte vækstrejse med fokus på nye europæiske markeder. EG er partner.