ASPECT4 Trælast/DIY Salgs App

Salgs App omdanner mobiltelefonen til betalingsterminal - sikrer hurtig og effektiv ekspedition

Salgs App'en, der med et enkelt klik konverterer mobiltelefonen til en betalingsterminal, giver medarbejdere helt nye og uanede muligheder for at ekspedere og rådgive kunderne hurtigt og effektivt - enten på gulvet i byggemarkedet eller uden for på trælasten.

Book demo
ASPECT4 Timber/DIY Salgs App

Nem og intuitiv brugerflade

Med ASPECT4 Salgs App får dine medarbejdere et helt nyt salgs- og rådgivningsværktøj, der sikrer et hurtigere kundeflow.

De logger blot ind i appen og så har de adgang til mange af de funktioner som de har ved kasselinjen.

Den er langt mere brugervenlig end almindelige håndterminal-løsninger og passer til alle styresystemer (iOS/Android).

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Commercial Excellence

Bo Eriksen

Læs mere Læs mindre

Bo Eriksen er ansvarlig for EG's ASPECT4 logistik- og trælastafdelinger. Bo har en fortid som revisor hos EY, er instruktør på EG Sales Academy og er uddannet i forandringsledelse. Bo fokuserer på at hjælpe kunder med at skabe størst mulig indsigt i deres egen forretning. På den måde hjælper han virksomheder med at definere og opnå deres fulde potentiale, blandt andet ved at optimere deres ROI og udvikle forretningen med it-værktøjer. Kontakt Bo, hvis du vil høre mere om: forretningsunderstøttende it, økonomistyring eller forretningsudvikling og -optimering.