EG Building Supply
13. december 2022

Et stærkt nyt EG Building Supply - baggrunden og fremtiden

Trælast- og byggevaremarkedet oplever en nærmest eksplosiv udvikling i disse år. Det stiller stigende krav til EG's software. EG Building Supply er en helt ny global division i EG, der med 3 brancheløsninger og 100 medarbejdere får musklerne til at matche udviklingen.

- Vi ser en konsolidering på trælast- og byggevaremarkedet, både globalt og i Norden, hvor vi i dag er førende med tre forskellige løsninger; Nexstep i Norge, TRYGG/2000 i Sverige og ASPECT4 Timber i Danmark. Samtidig ser vi, at vores trælast-kunder bliver større og udvider til flere lande, eksempelvis Kesko, Mestergruppen og Stark. Det går virkelig stærkt i branchen.

- Den udvikling kræver en vis volumen, siger Britta Bech, ny Senior Vice President i EG Building Supply.

De tre eksisterende løsninger og alle kompetencer bliver samlet i EG Building Supply - nu med 100 brancheeksperter og over 40 års erfaring.

100 medarbejdere og 40 års solid brancheerfaring

- Kunderne har højeste prioritet, og derfor ønsker vi at skabe et stærkt og globalt EG Building Supply, der kan levere de bedste, fremtidssikrede løsninger, netop til vores kunder i byggevarebranchen.

Den 1. december trådte en ny organisation i kraft i EG' nye division, og vi er nu klar til at præsentere EG Building Supply.

2023-forbedringer kickstarter udviklingen

- Vi får flere muskler til udvikling af softwaren og den større kapacitet bag er det, der kommer til at drive udviklingen af fremtidens software til kundernes forretning på trælast- og byggevaremarkedet.

Allerede i 2023 får kunderne glæde af mindst to opdaterede moduler, der kan anvendes på alle tre eksisterende løsninger.

Eksisterende løsninger fortsætter

- Vores software understøtter hele værdikæden og er idag fuldt integreret. Jeg vil gerne understrege, at vores nuværende løsninger fortsætter og bliver videreudviklet. På længere sigt er målet globalt at levere en samlet moderne EG-løsning til byggevarebranchen, siger Britta Bech, SVP i EG Building Supply.

Læs mere om EG Building Supply

Læs mere om ASPECT4 Timber