EG Building Supply
19. december 2022

EG Building Supply er nyt samlet forretningsområde i EG

Trælast- og byggevaremarkedet oplever en nærmest eksplosiv udvikling i disse år. Det stiller større krav til EG som softwareleverandør til branchekunderne, der vækster. EG Building Supply er en helt ny division i EG, der med 3 brancheløsninger og 100 medarbejdere får musklerne til at matche udviklingen.

- Det går stærkt på trælast- og byggevaremarkedet. Vi ser en konsolidering, både i Norden og globalt. I Norden er vi i EG i dag førende med tre løsninger til branchen: Nexstep i Norge, TRYGG/2000 i Sverige og ASPECT4 Timber i Danmark.

Samtidig ser vi, at vores trælast-segment vækster og udvider til flere lande. Det gælder fx Mestergruppen, Kesko og Stark, siger Britta Bech, der er ansat som Senior Vice President med ansvar for det nye EG Building Supply. Hun tilføjer:

- Udviklingen på markedet kræver en vis volumen som softwareleverandør. Derfor samler vi nu alle tre løsninger og alle kompetencer for fremad at kunne levere den software, der matcher kundernes vækst og understøtter deres forretning. Vi sætter meget mere fokus på kundeoplevelsen.

Det kræver 'udviklermuskler', og dem har vi nu i EG Building Supply.

100 medarbejdere og 40 års brancheerfaring

Med de tre eksisterende løsninger samlet har EG Building Supply 100 brancheeksperter, både konsulenter og udviklere, og over 40 års specifik brancheviden.

- Vores software understøtter hele værdikæden og er idag fuldt integreret. Jeg vil gerne understrege, at vores nuværende løsninger fortsætter og bliver videreudviklet, ligesom vi nu vil arbejde mere på tværs af geografi. På længere sigt er målet globalt at levere en samlet EG-løsning til byggevarebranchen, siger Britta Bech.


Vi leverer digitale løsninger der optimerer kundernes forretning i trælast- og byggevarebranchen, både lokalt og globalt Britta Bech, SVP, EG Building Supply

 

De vigtigste tendenser

Digitalisering, dataintegration og bæredygtighed er nøgletendenser på tværs af værdikæden. Hele bygge- og boligbranchen bliver mere digital, og målet er at levere software, der understøtter alle processer effektivt.

EG supporterer allerede 17.000 brugere i EG Building Supply, 1.400 detailforretninger, 14.000 kunder i byggebranchen og mere end 10.000 brugere i arkitekt- og rådgivende virksomheder. Samtidig anvender 50 procent af de danske udlejningsejendomme et EG-system.

Eksisterende løsninger bliver bygget ud

Allerede i 2023 vil vi videreudvikle og modernisere de tre eksisterende løsninger Nexstep, TRYGG/2000 og ASPECT4 Timber med flere funktionaliteter - i dialog med kunderne.

- EG Building Supply's klart større kapacitet er det, der kommer til at drive udviklingen af fremtidens software til kundernes vækst på trælast- og byggevaremarkedet, siger Britta Bech, SVP i EG Building Supply.
 

Se mere om EG Building Supply