ASPECT4 Trælast/DIY Ordresplit optimerer jeres udgående logistik
17. marts 2022

ASPECT4 Trælast/DIY Ordresplit optimerer udgående logistik

Ordresplit-modulet håndterer automatisk webshop-ordrerne i byggemarkeder og trælaster. Det er en algoritme, der selv deler ordrer op og styrer, hvor varerne bliver leveret fra. Udover at frigive tid og give besparelser på fragtomkostninger, så forbedrer modulet kundeoplevelsen med hurtigere ekspedition og proaktiv advisering.


Med Ordresplit-modulet er det nemmere at håndtere og styre leveringen af ordrer fra fx en webshop, men også ordrer oprettet direkte i ASPECT4. En ordre bliver dannet automatisk i ASPECT4 Trælast/DIY, og 'Ordreopsplit' anvender en algoritme, der kan splitte ordrer på flere måder, så varer automatisk bliver sorteret, opdelt og sendt fra et bestemt lager eller direkte fra leverandøren.

Med Ordresplit kan I undgå mange manuelle opgaver i ordrestyringen. Modulet sparer både ekspeditionstid og fragtomkostninger samt højner kundeoplevelsen.

Fordeler webordrer effektivt

Ordresplit er konstrueret sådan, at algoritmen afgør, om alle varer på en ordre kan leveres fra samme sted eller om den skal splitte ordren op.
Det betyder i praksis, at Ordresplit effektivt selv finder ud af, hvilket lager der skal levere varerne eller om de skal leveres direkte fra en leverandør. Derefter bliver ordren splittet, fx leveres 2 ud af 5 varer direkte fra en leverandør til kunden, mens resten bliver plukordrer på lagervarer. Rekvisitionen til leverandøren genereres automatisk, og bestillingen afsendes.

Algoritmen kan tilpasses

Ordresplit kan skaleres efter behov, uanset om forretningen altid leverer fra eget plukkelager eller har flere distributionscentre. Har forretningen flere distributionssteder i landet, kan ordresplit også fordele ordrerne ud fra postnumre og vælge nærmeste geografiske sted. Samtidig har man mulighed for at splitte på baggrund af forskellige leveringsdatoer. Hvis en vare ikke kan leveres grundet manglende beholdning, vil kundeservice blive adviseret automatisk og en restordre bliver dannet.

Når en ordre er splittet op, vises det i plukke-appen og kan også udskrives på følgesedler og fakturaer. Desuden er der fuld gennemsigtighed i ASPECT4's sagsregistrering og ordreoversigt, hvor alle ordresammenhænge er synlige.Fordele ved ordresplit

  • Automatisk håndtering af split på webordrer og ordreoprettelse i ASPECT4 ved behov for del-levering
  • Automatisk kundeadvisering ved split af ordrer
  • Automatisk håndtering af betalingsopkrævning - hæv penge efterhånden, som du leverer (Capture)
  • Reducerer alle manuelle processer ved opdeling af ordrer i forhold til Pluk og Pak
  • Integration til nShift (Consignor) i 'Plukke App' muliggør automatisk print af fragtlabels ved endt pluk


Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan Ordresplit kan bruges og tilpasses til netop jeres forretning - eller om integrationer til fx fx nShift og de andre fordele, I kan få med Ordresplit.
Se detaljerne i Ordresplit-modulet her

Kontakt Thomas Hedegaard, seniorkonsulent i ASPECT4 Trælast/DIY, via e-mail thhed@eg.dk eller på telefon 3093 4885.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk