Christian Brandrup
01. oktober 2023

Ny salgsdirektør for EG Building Supply

Christian Brandrup er ny salgsdirektør for EG's brancheløsning til det ekspanderende nordiske trælast- og byggevaremarked.

EG Building Supply leverer branchesoftware til det nordiske trælast-, DIY og byggevaremarked, der er i nærmest eksplosiv udvikling. EG er i dag førende med software til netop dette marked i Norden.

Christian Brandrup er tiltrådt som ny salgansvarlig og får således en markant rolle i EG Building Supply, hvor 100 medarbejdere står bag brancheløsningen EG Fabri, der understøtter kundernes forretning og vækst.

Specialist i salg og software

Den nye salgsdirektør kommer med stærke kompetencer og over 17 års erfaring inden for salg og udvikling af software. Christian Brandrup har blandt andet været Senior Sales Director i Mastek/Evosys samt været Account Director og Client Director i Oracle og Experian og er specialist i digital transformation og håndtering af data.

"Jeg glæder mig til sammen med det kompetente team at stå i spidsen for at levere en fremtidssikret løsning, der giver værdi for vores kunder ved at optimere og understøtte deres forretning i et marked præget af en enorm vækst. Det kræver muskler - og dem har vi i EG", siger Christian Brandrup.

Læs mere om EG Building Supply