XML Payment er løsningen fremover til leverandørbetalinger
17. marts 2022

XML Payment er løsningen fremover til leverandørbetalinger

Leverandørbetalinger fra ASPECT4 sker fremover via XML Payment for nye ASPECT4-kunder. XML Payment erstatter og ensretter tidligere betalingsløsninger til leverandører i ASPECT4.

XML Payment er den løsning, som fremtidig ASPECT4-udvikling baseres på. Bankerne i Skandinavien vil formentlig over tid kun supportere dette format. I Danmark har Nordea valgt dette, og Danske Bank vil kun understøtte XML Payments fra svenske bankkonti fra 1. april 2022.

Lettere for dig og leverandøren

Giv dig selv den fordel, der er ved at bruge det nyeste. Informer dine leverandører om, hvilke fakturaer du betaler med hvilken type betaling. Det kan ske via en mail med en Microsoft Excel-fil, der indeholder detaljerede informationer, som din leverandør i mange tilfælde kan importere i sit ERP-system, og derved bliver det lettere for leverandørens bogholderi.
Du vil få færre spørgsmål til, hvad betalingen dækker.

XML Payment i din virksomhed

Har du allerede en ASPECT4 bankintegration, kan du konvertere den til en XML Payment licens uden ekstra licensomkostning.

Du får brug for assistance fra en EG-konsulent til omlægningen. Men det er den rigtige vej at gå.

Vil du vide mere om XML Payment i ASPECT4, og vil du have hjælp til at lægge betalinger om til XML, er du velkommen til at kontakte Morten Stenshøj, manager i ASPECT4 på e-mail moste@eg.dk eller telefon 7260 2391.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores ASPECT4?

Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Customer Success Director

Bo Eriksen

Vice President, ASPECT4 Management

Steen Ravn

Læs mere Læs mindre

Steen Ravn leder et team, der hver dag hjælper virksomheder i transportbranchen med at skabe optimale arbejdsprocesser, som er understøttet af deres it-løsninger. Steen tror på, at stærkt teamwork, hvor alle får mulighed for at udnytte deres styrker, er fundamentet for at skabe værdi for kunderne og sammenhæng mellem strategi, processer og it.