Pluk-og-pak ASPECT4
12. november 2019

Pluk mere effektivt med Pluk & Pak-modulet

Du kan både undgå fejl og spare tid med Pluk & Pak-modulet. Systemet automatiserer plukkeprocessen, så medarbejderne ikke skal spilde tid på at finde sedler og flytte rundt på ordrer, der skal plukkes.
Pluk & Pak understøtter nemlig papirløst pluk, hvor 'plukkesedlen' bliver sendt elektronisk ud til det plukkeområde, hvor ordren skal hentes. Man plukker direkte ud fra appen. På ordren er der beregnet en plukke-deadline, som bruges til at prioritere rækkefølgen for medarbejderen, så man slipper for at gøre det manuelt. Rækkefølgen kan dog ændres, hvis der er behov for det.

Styr på status
Når du modtager en ordre, danner systemet automatisk en plukkeseddel. Du kan selv vælge, hvor mange dage før levering, plukkesedler skal udskrives. Du kan også selv vælge, om sedlen skal være pr. ordre eller plukkeområde. I systemet kan du hele tiden se status og følge op på, hvor langt en ordre er i processen. Du kan ændre pluk direkte i appen. Hvis du ændrer i en ordre, vil systemet selv generere nye plukkesedler, hvor du kan se ændringerne.

Følgesedler og pakkelabels printes automatisk
Med ASPECT4 Pluk & Pak sikrer du, at medarbejderne følger en struktureret proces, og der er samtidig overblik over, hvem der har plukket hvilke ordrer.

Når ordren er plukket, kan du scanne en stregkode på plukkesedlen, tilføje emballage og fragt på varen og få udskrevet pakkelabels. Til sidst i processen udskrives automatisk en følgeseddel, der viser, hvor varen er placeret.

Integreret med chauffør-app
Systemet er integreret med vores chauffør-app. Via stregkoden på ordren kan du danne ruter, som kan ses i chaufførens app. Sammen med følgesedlerne har chaufføren dermed alle oplysninger for at kunne læsse bilen og bringe varerne ud.

5 gode grunde til at bruge Pluk & Pak:
1. Effektivt og færre fejl 
2. Ensartet plukkeproces 
3. Bedre planlægning af ressourcer 
4. Overblik over pluk pr. medarbejder – for alle 
5. Integreret med chauffør-app 

Vil du vide mere om ASPECT4 Pluk & Pak-modul?
Kontakt Senior Consultant Preben Wittrup direkte på telefon 2069 4441 eller på mailen prwit@eg.dk