Nye medarbejdere i Timber-teamet
04. juni 2021

Nye medarbejdere i ASPECT4 Timber/DIY teamet

I ASPECT4 Timber/DIY har vi set frem til at udvide konsulentgruppen. Vi har budt velkommen til to nye konsulenter, der alle med deres erfaringer vil komme til at bidrage positivt til udvikling af ASPECT4 Timber/DIY løsningen.

Vi håber, I vil tage godt imod dem, når de inden længe kommer på besøg hos jer.

Nye i teamet er:

Simon Iversen, senior konsulent

Som ny konsulent i ASPECT4 Timber/DIY ser jeg frem til at komme endnu tættere på jer kunder. Jeg kommer med en dyb teknisk indsigt og erfaring med ASPECT4s tværgående produkter og glæder mig til at lære branchen og jeres forretning endnu bedre at kende.
 

Martin Koudahl, konsulent

Tidligere har jeg haft forskellige funktioner spændende fra butikschef til lager-/kørselsleder. Jeg har stor erfaring med de processer og udfordringer, der er i dagligdagen i branchen og ser frem til at kunne drage nytte af den viden til at servicere jer ASPECT4-kunder.

Simon Iversen arbejder primært fra EG Ikast, mens Martin Koudahl arbejder fra EG Aarhus.

Derudover kan vi informere om, at vi i teamet desværre har sagt farvel til konsulent Thomas Hedegaard, der er flyttet til København og har søgt nye udfordringer uden for IT-branchen.

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk