ASPECT4 Trælast/DIY: Ny PTV-integration giver mere effektiv kørsel og bedre kundeservice
17. marts 2022

ASPECT4 Trælast/DIY: Ny PTV-integration giver mere effektiv kørsel og bedre kundeservice

Nu kan du give kunderne mere præcis information om forventet leveringstid på SMS. Samtidig kan du med det nye PTV-modul fra ASPECT4 Trælast få bedre overblik over ruteplanlægningen og optimere transporten.


PTV-modulet fra ASPECT4 Trælast/DIY er med til at effektivisere byggemarkeder og trælasters planlægning af kørslerne. PTV-integrationen giver mere gennemsigtighed, så alle kan følge med i leveringsprocessen. Kunderne kan få en mere præcis information om forventet leveringstid på varer, også eventuelle forsinkelser, og det giver en bedre kundeservice.

Det nye modul kan samtidig optimere omkostningerne ved vareleverancer, blandt andet ved at vise transportruterne på kort - og også rækkefølgen af leveringerne. Planlægningen bliver mere præcis, og det giver i sidste ende en bedre forretning.


Tre fordele ved PTV

  • Få ruteberegning med estimeret ankomsttid
  • Se ruterne på kort med leveringsrækkefølge
  • Send SMS eller mail til kunderne undervejs


Forvalterens skrivebord

Kort- og ruteberegning sker via PTV xServer. På skærmbilledet 'Forvalterens skrivebord' har du overblikket på et kort med ruter, turstatus, antal beregnede kilometer og tid, kapacitet og de helt basale nøglein-formationer om chartek samt start- og slut-adresser.


Hvordan får jeg PTV-integration?

Få flere detaljer og se mere om, hvilke licenser, du skal have for at køre med det nye PTV-integrationsmodul fra ASPECT4 Trælast/DIY.

Vær opmærksom på, at Turplanlægning Cockpit er en forudsætning for PTV-integrationen.
Se mere om Turplanlægning Cockpit her

Kontakt gerne Keld Pedersen, produkt manager i EG ASPECT4 Trælast/DIY direkte og hør mere: keped@eg.dk eller telefon 2085 9897.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk