EG underskriver aftale om at købe TRYGG/2000 og styrker sit tilbud til byggemarkeder i Norden
13. oktober 2021

EG underskriver aftale om at købe TRYGG/2000 og styrker sit tilbud til byggemarkeder i Norden

København den 13. oktober 2021. EG, et af de førende nordiske softwareselskaber, har i dag underskrevet en aftale om at overtage softwareløsningen TRYGG/2000 og de relaterede aktiviteter fra den finske ejer TietoEVRY.

TRYGG/2000 er en softwareapplikation, der primært anvendes af byggemarkeder for professionelle i Sverige. It-løsningen understøtter hele værdikæden med ordrer, logistik, indkøb, e-handel samt mobile løsninger.

In English: EG signs agreement to acquire TRYGG/2000

- Med dette strategiske opkøb styrker vi EG's position som leverandør til byggemarkeder for professionelle i Norden, siger Mikkel Bardram, CEO i EG.

- Vi ser, at markedet for byggematerialer konsolideres, og flere kæder udvider og handler på tværs af landegrænser. EG har i dag en stærk position i Danmark og Norge med vores løsninger ASPECT4 og Nexstep. Sammen med TRYGG/2000 får vi mulighed for at træde ind på det svenske marked og kan tilføje de fleste af de store detailhandelskæder inden for byggemarkedet til vores liste af kunder. Det vil gøre os i stand til at servicere vores nordiske kunder og understøtte deres forretning og vækstambitioner endnu bedre, siger Mikkel Bardram.

- TRYGG/2000 har været valget for detailkæder inden for byggematerialer i Sverige, da applikationen lever op til det, kunderne specifikt efterspørger. Vi ser frem til at kunne betjene vores kunder og understøtte deres vækst og rentabilitet sammen med EG, siger Thomas Nykvist, TRYGG/2000.

EG har d. 13. oktober underskrevet aftalen om at overtage TRYGG/2000 fra TietoEVRY. Salget forventes gennemført inden udgangen af 2021.

På to år har EG investeret mere end to milliarder kroner i danske og nordiske softwarevirksomheder.
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG A/S

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736
 

Om TRYGG/2000

TRYGG/2000 er et fleksibelt og skalerbart forretningssystem, specielt tilpasset byggemarkeder i Sverige, hvor systemet anvendes i mere end 300 forretninger. ERP-løsningen omfatter håndtering af ordrer, logistik, indkøb, e-handel og mobile løsninger.

Læs mere på tietoevry.com

Om EG A/S

EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger over 1.500 medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var 1,4 mia DKK i 2020.

Læs mere på eg.dk