EG køber norske Easyupdate
13. december 2022

Den nye ledelse i EG Building Supply

Et team med syv personer fra primært de tre eksisterende løsninger Nexstep, TRYG/2000 og ASPECT4 Timber udgør den nye ledelse i EG Building Supply. Britta Bech, Senior Vice President med det overordende ansvar er som den eneste rekrutteret uden for EG.

1. december 2022 ændrede EG Building Supply organisationen.

- Det gjorde vi for at styrke vores leverance og interaktion med kunderne. Flere af vores kunder er globale, og det stiller krav til, at vores software og vores organisation bedre understøtter kundernes globale vækst end tidligere.

Samtidig ønsker vi i EG Building Supply at styrke innovationen og kundeoplevelsen, siger ny leder for EG Building Supply Britta Bech.

- Frem til den 1. december har EG Building Supply været opdelt i forhold til de tre løsninger, hvilket betyder, at det tidligere har været svært at få nok volumen og kapacitet til at yde den mest optimale kundeoplevelse.

Med den nye organisation og indsats for at skabe innovative løsninger og fremtidssikret software til trælasthandlen & DIY kan vi skabe større værdi og vækst hos vores kunder.

Fra lokalt til globalt

- Det, man som kunde vil opleve som nyt er, at vi i EG Building Supply vil tænke globalt både i vores leverancer, og når vi udvikler software. Derfor vil man opleve, at vi taler flere sprog. Vi vil dog gøre os umage for at møde jer som kunde, der hvor I er for at give den bedst mulige kundeoplevelse.

I ledelsesteamet vil gøre vores yderste for at give jer og jeres forretning en god oplevelse og styrke samarbejdet. Vi vil starte med at styrke kommunikationen. Det vil vi gøre ved løbende at holde jer orienteret om roadmaps og leveringen af disse, blandt andet via faste nyhedsbreve og når vi besøger jer, ved ERFA-møder og andre arrangementer.

Ledelsesteamet i EG Building Supply

BrittaBech.jpg

SVP Building Supply Britta Bech
I EG siden august 2022 med ansvar for EG's nye forretningsområde EG Building Supply.
Britta har mange års erfaring på Excutive Managment niveau (COO, CIO) med fokus på digital transformation, kundeoplevelse, vækst og kvalitet. Endvidere har Britta erfaring med mange forskellige brancher, men har primært arbejdet med store internationale virksomheder indenfor IT-services, grossist- og byggevarehandel/DIY.

Telefon: +45 4034 2815 / bbech@eg.dk

Tor.jpg

Sales Director Tor Espen Larsen
12 år i EG som CEO for EG Norge med ansvar for Nexstep. Tor Espen har tidligere ledelseserfaring indenfor salg, PMO og consulting fra blandt andet IBM og Visma.

Telefon: +47 3379 5326 / toela@eg.no

Thomas-Nykvist.jpg

PMO Senior Manager Thomas Nykvist
1 år i EG som ansvarlig for TRYGG/2000 efter EG's opkøb af TRYGG/2000. Thomas har arbejdet med byggevarehandel og i TRYGG/2000 siden 2005 i forskellige roller.

Telefon: +46 730 76 64 93 / thony@eg.se

Bo-Eriksen.jpg

Director Customer Success Bo Eriksen
23 år i EG, hvor Bo har arbejdet i flere ledelsesjobs inden for consulting og salg. Bo har en lang erfaring med trælast og byggemarkeder og har tidligere været CFO i en trælast.

Telefon: +45 7260 1170 / boeri@eg.dk

Christian-Seierstad.jpg

Product manager Christian Seierstad
6 år i EG, hvor Christian har konsulent- og ledelseserfaring inden for udvikling og Product Management, primært til Nexstep. 

Telefon: +47 3379 5490 / chrse@eg.no

Per-ChristianBerg.jpg

Development Director Per Christian Berg
4 måneder i EG, og tidligere har Per Christian arbejdet med udvikling og modernisering af softwareløsninger med fokus på kvalitet, senest i Visma.

Telefon: +47 977 07 330 / pchbe@eg.no

Roar-Stegegjerdet.jpg

Support and Operations Senior Manager Roar Stegegjerdet
11 år i EG. hvor Roar har ledelsesansvar for support og drift, primært på Nexstep. Tidligere i karrieren har Roar arbejdet 9 år hos en trælast.

Telefon: +47 920 28 570 / roste@eg.no

 

Læs mere om EG Building Supply