EG Manufacturer

Få dine produkter publiceret på vores EG Objects platform

Gør dit produktsortiment tilgængeligt for de projekterende ved at publicere det direkte ind i BIM-modellerne, der hvor beslutningerne bliver taget og den næste potentielle ordre designes.

Skal arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer anvende jeres BIM-content til projektering? EG Manufacturer er din mulighed for at distribuere BIM-content direkte til designteams i branchen via vores integrerede og gratis app EG Objects til Autodesk Revit.

Scroll ned og læs mere

EG Manufacturer

Nyheder

 • Hvilke kompetencer skal fremtidens byggefolk have?

  Morgendagens byggeprojekter kræver mere end mursten og mørtel. Der er nye krav til næste generation af byggefolk. To eksperter, der uddanner bygningskonstruktører, giver deres bud på, hvad man skal kunne.

 • Over 300 byggefolk på årets EG Construction Days

  Byggebranchen skal vænne sig til flere og flere dokumentationskrav. Det stod klart efter eksperternes indlæg på EG Construction Days '23. Den gode nyhed er, at mange af udfordringerne kan tackles digitalt.

 • Så mødes byggefolket igen til EG Construction Days '23

  Kan du lave en klimaberegning på dit byggeprojekt? Hvad kan vi bruge kunstig intelligens til i fremtidens byggeri? Kom til EG Construction Days '23 i Odense, Aarhus eller Ballerup.

 • EG er klar med BIM og bæredygtighed på Building Green 2023

  'Det regenerative byggeri' er hovedtema på Danmarks største bæredygtighedsevent Building Green den 1.-2. november i Forum København. EG viser software, der kan klimaberegne og holde styr på CO2-regnskab og dokumentation i byggeprojekter.

 • EG viser smart CO2-beregning på byggeriets Molio konference 2023

  Temaet er 'Byggeriets digitalisering' på årets Molio Konference den 12. oktober i Middelfart. EG er med og viser, hvordan byggevirksomhederne kan leve op til nye lovkrav om bæredygtighed med den nyeste EG-software.

 • Ny og bedre navigation på EG Collab projektplatformen

  EG Collab er meget mere brugervenlig og logisk i den nye opdatering, blandt andet gør 'breadcrumbs' navigationen nemmere. Det nye er testet sammen med brugerne.

 • EG Construction-release: EG Collab med helt nyt rolle-set up til projekter

  AjourCollab-platformen til projektsamarbejde skifter navn til EG Collab og bliver opgraderet med flere brugervenlige features.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2060 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Product Owner

Thomas Holm

Tlf:  +45 4111 4810

Email:  thhha@eg.dk

Customer Success Manager

Abdalrahman Hassan

Tlf:  +45 5266 7873

Email:  abaha@eg.dk