LCA løsninger
10. oktober 2023

EG viser smart CO2-beregning på byggeriets Molio konference 2023

Temaet er 'Byggeriets digitalisering' på årets Molio Konference den 12. oktober i Middelfart. EG er med og viser, hvordan byggevirksomhederne kan leve op til nye lovkrav om bæredygtighed med den nyeste EG-software.

Den grønne omstilling stiller krav til byggebranchen, og nye digitale brancheværktøjer kan hjælpe byggevirksomhederne med at leve op til nye lovkrav om bæredygtigt byggeri med mindst mulig CO2-aftryk.


LCA-beregninger uden ekstra arbejde i EG Sigma

I samarbejde med Molio - byggeriets videnscenter deltager EG med flere oplægsholdere. Magnus Therkildsen, Senior Manager inden for softwareudvikling, har sammen med Thomas Holm, Senior Product Owner og Molio, indlægget 'Molio, EG Collab og EG Sigma, et samarbejde om bæredygtighed i 3D-modeller'.

Her fortæller de, hvordan byggevirksomheden nemt får styr på LCA-regnskabet og dokumentationen i BIM-projektet ved at kombinere EG Collab-platformen, EG Sigma-kalkulation og Molios Prisdata, der i 2024 udvides med CO2-data.

EG's Thomas Kolenda, Senior Product Manager, demonstrerer desuden i fællesskab med Molios produktchef Flemming Lindberg Nielsen, hvordan udførende og rådgivere meget enkelt kan foretage LCA-beregninger. Det er i oplægget 'LCA-beregning - hurtigt og enkelt'.

Mød os på stand 15

Mød EG på stand 15 på konferencen, der er for hele byggebranchen og foregår i HUSET i Middelfart; en intens konferencedag om byggeriets digitalisering, bæredygtighed og brancheløsninger, der giver værdi til byggevirksomhederne.