ny navigation i EG Collab
25. august 2023

Ny og bedre navigation på EG Collab projektplatformen

EG Collab er meget mere brugervenlig og logisk i den nye opdatering, blandt andet gør 'breadcrumbs' navigationen nemmere. Det nye er testet sammen med brugerne.

Menu og navigation er forbedret i den opdaterede version af EG Collab. Det giver et bedre overblik, og en forbedret navigation med såkaldte 'breadcrumbs'.

'Breadcrumbs' er en metode, hvor man altid kan navigere tilbage på platformen. Det har vi nu implementeret, og det gør, at du som bruger let kan vælge forrige side i toppen af viewet.

EG Collab har fået en mere lækker brugerflade og nemmere navigation Thomas Holm, Senior Product Owner, EG Construction

 

EG Collab Project Overview.jpg

 

Alt er forbedret sammen med brugerne

"Brugerfladen og navigationen er opdateret sammen med vores kunder, som har gennemgået hele flowet på forhånd", fortæller Thomas Holm, der er Senior Product Owner og sammen med EG Ajour teamet står bag de nye tiltag i EG Collab.

"Vi udvikler altid med fokus på brugernes ønsker og krav, derfor er det vigtigt, at det bliver testet undervejs sammen med brugerne, så ændringerne giver mest mulig værdi for kunderne i hverdagen", siger Thomas Holm, der tilføjer, at EG Collab desuden er opgraderet i forhold til sikkerhedsstandarder og GDPR.