LCA-løsninger
25. oktober 2023

EG er klar med BIM og bæredygtighed på Building Green 2023

'Det regenerative byggeri' er hovedtema på Danmarks største bæredygtighedsevent Building Green den 1.-2. november i Forum København. EG viser software, der kan klimaberegne og holde styr på CO2-regnskab og dokumentation i byggeprojekter.


To dage med 130 talere på 5 scener samt 170 udstillere - og det hele handler om at sætte skub i bæredygtigheden inden for byggeriet. EG Construction er med som udstiller af software, der kan tackle mange udfordringer, når det gælder de nye krav til bæredygtigt byggeri.

Building Green samler alle parter i byggebranchen om det regenerative byggeri, og målet er at dele ny viden om renovering, transformation, materialer på planetens præmisser og CO2-udledninger.

EG-software kan allerede klimaberegne

Kom og hør, hvordan du udfører LCA/CO2-beregninger - på én gang. Flere EG-programmer har det allerede indbygget:

EG Sigma og EG SmartKalk er eksempler på programmer, der hurtigt kan beregne LCA og CO2-belastning på byggematerialerne sammen med priskalkulationen.

Building Green-programmet har både danske og internationale talere, og du vil kunne opleve Forum i København omdannet til én stor udstilling med bæredygtige løsninger og produkter.

Mød os på stand 170 og se, hvordan du beregner CO2 smart

Vi er klar til en snak om BIM og bæredygtighed; hvordan byggevirksomheder nemt får styr på LCA-regnskabet og dokumentationen i BIM-projekter ved at fx at kombinere EG Collab-projektplatformen og EG Sigma-kalkulation.

Få demonstreret EG Collab, EG Sigma LCA og EG SmartKalk LCA og se helt konkret, hvordan du nemt beregner byggematerialers CO2-aftryk sammen med prisen, helt fra starten af et byggeprojekt.

Selve standen er bygget af elementer i naturmaterialer fra EcoCocon - og vi har naturligvis LCA-beregnet standen.

Building Green foregår i Forum København den 1.-2. november og er for entreprenører, arkitekter, bygherrer, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri.