Sagshåndtering i EG Sensum Myndighed

Sagshåndtering indeholder specialiserede moduler til understøttelse af arbejdsgange og processer indenfor børn og unge- samt voksenområdet.

Løsningen understøtter systematisk udredning og sagsbehandling, herunder VUM 2.0 og ICS-metoden.

Læs mere om sagshåndtering

Sagshåndtering

Moduloversigt

digital-post

Digital Post

Digital Post

I modulet kan du sende og modtage dokumenter og bilag til/fra borgere, kontaktpersoner og leverandører til/fra sagens dokumentstruktur.

Læs mere om Digital Post

 

hængelås

Aktindsigt

Aktindsigt

Du kan bruge modulet til at udskrive fortrolige oplysninger om en borger. Modulet er brugbart når en borger eller pårørende anmoder om indsigt i borgerens journaler.

EG SmartKalk: Dokumentation

Dokumenter

Dokumenter

I modulet kan du håndtere dokumenter, herunder oprette, lagre og organisere dokumenter i mapper. Modulet samarbejder med en lang række moduler i EG Sensum, da alle dokumenter bliver lagret i Dokumenter.

cpr-kort

Emnesager

Emnesager

I modulet kan du behandle børnesager uden at bruge CPR-nummer. I Emnesager kan borgeren oprette en sag uden CPR, men det vil stadig være muligt at bruge dokumentmodulet og journalisere dokumenter.

HR

Indstilling/Høring

Indstilling/Høring

I modulet kan du sende skemaer i høring hos andre medarbejdere eller teams. Skemaet er knyttet til borgerens sag og beskriver, hvad der skal gøres for at hjælpe borgeren.

indikator 3.0

Effektmåling

Effektmåling

Du kan bruge modulet til at oprette de indikatorkataloger, du skal bruge for at kunne registrere og måle effekten af de indsatser, der sættes i værk for at forbedre borgernes liv.

Opgaveplanlægning

Opgaver

Opgaver

I modulet kan du oprette en to-do-liste til dig selv, ansatte eller teams. Du kan oprette en opgave og tildele den til en afdeling, borger eller til dig selv.

Sags- og projektstyring

Sagsstyring

Sagsstyring

I modulet kan du håndtere information om borgernes sager. Dette moduls funktioner er tilgængelige mange forskellige steder i systemet, for eksempel på sagens stamkort, borgerens stamkort og på startsiden.

Underskrift på ordren, som gemmes som attachments på ordren

Samtykke

Samtykke

I modulet kan du få overblik over de samtykker, borger har givet.

KS og dokumentstyring

Tildeling af indsatser

Tildeling af indsatser

I modulet kan du oprette, godkende og administrere sociale indsatser der skal bevillges til en borger. 

omsorg

Underretning

Underretning

Du kan bruge modulet til håndtering og registrering af underretninger fra borgere eller samarbejdspartnere om børn og unge under 18 år. Modulet giver ligeledes mulighed for at foretage lovpligtige indberetninger til Ankestyrelsen.

Fællesplan

Fællesplan

Fællesplan

Du kan optimere samarbejdet mellem kommune og bosted med Fællesplan. Alle aktører holdes opdateret om handlingsplaner, bruger tiden effektivt og fejl undgås i sagsbehandling.

rapportafvikling

Rapportafvikling

Rapportafvikling

I modulet Rapportafvikling tilbydes ledelse og sagsbehandlere en række avancerede rapporter og funktioner, der løbende leverer den information, der er forudsætningen for at træffe de bedst mulige administrative og ledelsesmæssige beslutninger.

Løsninger til EG Sensum Myndighed

 • Børn og Unge
 • Voksen & Handicap
 • Sagshåndtering
 • Økonomi
 • Integrationer
Tilbage
Frem

Børn og Unge

EG Sensum Børn og Unge styrker arbejdet med børn og unge på specialområdet. Det er et brugervenligt system, der sætter indsatsen i system, styrker det tværfaglige samarbejde og sikrer økonomisk overbliv og lovmedhold. Systemet understøtter ICS-metoden.

Læs mere

Voksen & Handicap

EG Sensum Voksen & Handicap giver en samlet indgang til arbejdet på det specialiserede socialområde, understøtter Voksenudredningsmetoden og sikrer et samlet overblik over dine opgaver. Det letter opfølgning og effektmåling. God sammenhæng med andre dele af EG Sensum – fx udførersystemet EG Sensum Bosted. Det sikrer dokumentation og videndeling på tværs af myndigheder og tilbud på det specialiserede socialområde.

Læs mere

Sagshåndtering

Sagshåndtering understøtter systematisk udredning og sagsbehandling, herunder VUM 2.0 og den faglige metode ICS til børn og unge.

Læs mere

Økonomi

EG Sensum understøtter myndighedens arbejde med økonomistyring og økonomisk overblik gennem fem dedikerede moduler.

Læs mere

Integrationer

EG Sensum Myndighed har integrationer til en række systemer som fx:

 • Acadre
 • CPR (Serviceplatformen)
 • Danmarks Statistik
 • KMD Sag
 • Outlook Mailjournalisering
 • Sensum Eksternt link
 • Skole og dagtilbud
 • SMDB
 • Statens arkiver

EG udvikler løbende integrationer til relevante fagsystemer efter aftale.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk

Artikler

Nyhed
Region Nordjylland fortsætter langvarigt samarbejde med EG på specialområdet
Specialsektoren i Region Nordjylland fortsætter det mangeårige samarbejde med EG, der i de næste mindst seks år skal levere den samlede digitale understøttelse af regionens specialtilbud.
Nyhed
Fornyet aftale om elektronisk fagsystem på socialområdet
Nyhed
Dokumentation er en del af praksis