ASPECT4 - målrettet ERP-løsning

ASPECT4 understøtter specifikke branchebehov med fokus virksomheders best of breed strategier og ved hjælp af agile arbejdsmetoder.

ASPECT4 er specialister i at hjælpe virksomheder inden for trælast, fashion, logistik og transport med at optimere industrispecifikke forretningsprocesser og muliggør samarbejde på tværs af hele værdikæden.

 

Scroll ned og vælg din branche her på siden

CasualManManufacturing

Vælg din branche

ASPECT4 er en brancherettet ERP-løsning, der er forankret i typiske skandinaviske forretningstyper og -modeller. Dermed er løsningen gennem mange år fintunet mod netop de styringsbehov, du typisk finder her.

transport

Transport

ASPECT 4 Transport

Transport

Hands-Cube

Logistik

ASPECT4 Logistik

Logistik

Fashion Tekstil

Fashion

ASPECT4 Fashion

Fashion

Trælast

Trælast

ASPECT4 Trælast

Trælast

Kundereferencer

 • New Nordic Brandhouse: ASPECT4 QRYCAT sender vareinformationer automatisk

  - Det sparer os for en masse interne timer og er god kundeservice, siger Patrick Lepke, CEO, New Nordic Brandhouse.

 • Next Transport: ASPECT4 Transport er nemt og overskueligt

  Next Transport: ASPECT4 er vigtig for driften, så vi tjener penge - ASPECT4 spiller bare. Især sammenhængen mellem transport og økonomi er god, siger Rasmus Jenner, Traffic Manager og ejer af Next Transport A/S.

 • SILVAN: ASPECT4 shopløsning giver kunderne hurtigere levering og booster websalget

  - Vi har digitaliseret forretningsprocessen med nyt setup for vores ordrebehandling og pakkeproces. Det har boostet salget mærkbart, siger Tom Bech, logistikchef i SILVAN.

 • East Logistics: Vi håndterer mere per medarbejder med ASPECT4 Transport

  - Alt er samlet ét sted, og vi kan håndtere mere per medarbejder. Vi har nedbragt de manuelle processer med ASPECT4.

 • CRH Concrete: Softwarerobotter fra ASPECT4 gør mange opgaver lettere

  - Vi har selv bygget fire robotter, der automatiserer kedelige rutineopgaver, siger Henning Mikkelsen, ERP Manager, CRH Concrete A/S. Enkle softwarerobotter kan ændre arbejdsopgaverne radikalt.

 • H. P. Therkelsen: Softwarerobot giver korrekt afregning

  - Robotfakturering automatiserer arbejdet og forbedrer tydeligt driften, siger speditionschef Ivonne Søgaard Bodin, H. P. Therkelsen A/S

 • H. Daugaard A/S

  H. Daugaard: Chauffør-app sparer rigtig meget tid og har mega potentiale

  - Med chauffør-appen får vi vigtig information direkte ud til vores lastbiler, siger Lars Romsøe, Group IT Manager, H. Daugaard A/S

 • JBS Textile Group A/S

  JBS: Salg af undertøj på digitale markedspladser giver kæmpe onlinevækst - Salg via markedspladser er absolut den største del af vores onlineforretning, siger Nicolai Hartung, JBS Textil Group A/S

 • Skovhuus Strik

  Onlinesalg giver Skovhuus Strik flere typer kunder. "Vi kan brande vores produkter på en anden måde og mere direkte til slutbrugeren", fortæller salgschef Erik Johansen, Skovhuus Strik.

 • Cero & Etage

  Cero & Etage har deltaget i brugerudviklingen af EG’s nye iPad-app og er meget begejstrede for den effektivisering af salget, som løsningen giver mulighed for.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores ASPECT4?

Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, Commercial Excellence

Bo Eriksen

Læs mere Læs mindre

Bo Eriksen er ansvarlig for EG's ASPECT4 logistik- og trælastafdelinger. Bo har en fortid som revisor hos EY, er instruktør på EG Sales Academy og er uddannet i forandringsledelse. Bo fokuserer på at hjælpe kunder med at skabe størst mulig indsigt i deres egen forretning. På den måde hjælper han virksomheder med at definere og opnå deres fulde potentiale, blandt andet ved at optimere deres ROI og udvikle forretningen med it-værktøjer. Kontakt Bo, hvis du vil høre mere om: forretningsunderstøttende it, økonomistyring eller forretningsudvikling og -optimering.

Vice President, ASPECT4 Management

Steen Ravn

Læs mere Læs mindre

Steen Ravn leder et team, der hver dag hjælper virksomheder i transportbranchen med at skabe optimale arbejdsprocesser, som er understøttet af deres it-løsninger. Steen tror på, at stærkt teamwork, hvor alle får mulighed for at udnytte deres styrker, er fundamentet for at skabe værdi for kunderne og sammenhæng mellem strategi, processer og it.