ASPECT4 - målrettet ERP-løsning

ASPECT4 understøtter specifikke branchebehov med fokus virksomheders best of breed strategier og ved hjælp af agile arbejdsmetoder.

ASPECT4 er specialister i at hjælpe virksomheder inden for trælast, fashion, logistik og transport med at optimere industrispecifikke forretningsprocesser og muliggør samarbejde på tværs af hele værdikæden.

ASPECT4 er officielt godkendt som digitalt standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen med følgende nummer Fob586107.

Scroll ned og vælg din branche her på siden

CasualManManufacturing

Vælg din branche

ASPECT4 er en brancherettet ERP-løsning, der er forankret i typiske skandinaviske forretningstyper og -modeller. Dermed er løsningen gennem mange år fintunet mod netop de styringsbehov, du typisk finder her.

transport

Transport

ASPECT 4 Transport

Transport

Hands-Cube

Logistik

ASPECT4 Logistik

Logistik

Fashion Tekstil

Fashion

ASPECT4 Fashion

Fashion

Trælast

Trælast

ASPECT4 Trælast

Trælast

Kundereferencer

 • Blücher Metal: ASPECT4-automatisering sparer os for uendelig mange timer

  - Systemet kører automatisk produktionsplanlægning hver 12. time, og vi har ordrer, der flyder helt automatisk, siger Jens Guldager, IT Manager, Blücher Metal A/S. ASPECT4-integrationer og flows gør den globale virksomhed mere konkurrencedygtig.

 • Godske Group: B2B platform øger salget og skaber succes på kunderejsen

  - Vi har fået en forrygende start med en nem og overskuelig løsning til vores kunder på kort tid, siger Susanne Rasmussen, digital B2B manager hos fashionkoncernen Godske Group.

 • PBO Group: Integreret ASPECT4-løsning forenkler vores onlinehandel

  - I dag foregår alt automatisk og smidigt, når kunden bestiller. Før havde vi mange manuelle håndteringer, siger Jesper Hornsleth, CFO i PBO Group.

 • XL-BYG Brejnholt: Salgsapp mindsker svind og ingen skal stå i kø ved kassen

  - Appen giver mindre svind og bedre service overfor kunderne. Vi kan ekspedere kunden med det samme, og de kan selv scanne sig ud ved bommen på trælasten, siger Nikki Dvinge, ekspeditionsleder i XL-BYG Brejnholt i Vejle.

 • XL-BYG Kjellerup Tømmerhandel: Dobbelt pluk og pak-succes med app

  Black Friday var den store eksamen for os. Med 51 procent flere ordrer plukket og pakket på lageret i forhold til sidste år, er det bestået - og en hel verden til forskel med plukkeappen, siger Thomas Sørensen, e-handelschef i XL-BYG Kjellerup Tømmerhandel A/S.

 • New Nordic Brandhouse: ASPECT4 QRYCAT sender vareinformationer automatisk

  - Det sparer os for en masse interne timer og er god kundeservice, siger Patrick Lepke, CEO, New Nordic Brandhouse.

 • Next Transport: ASPECT4 Transport er nemt og overskueligt

  Next Transport: ASPECT4 er vigtig for driften, så vi tjener penge - ASPECT4 spiller bare. Især sammenhængen mellem transport og økonomi er god, siger Rasmus Jenner, Traffic Manager og ejer af Next Transport A/S.

 • SILVAN: ASPECT4 shopløsning giver kunderne hurtigere levering og booster websalget

  - Vi har digitaliseret forretningsprocessen med nyt setup for vores ordrebehandling og pakkeproces. Det har boostet salget mærkbart, siger Tom Bech, logistikchef i SILVAN.

 • East Logistics: Vi håndterer mere per medarbejder med ASPECT4 Transport

  - Alt er samlet ét sted, og vi kan håndtere mere per medarbejder. Vi har nedbragt de manuelle processer med ASPECT4.

 • CRH Concrete: Softwarerobotter fra ASPECT4 gør mange opgaver lettere

  - Vi har selv bygget fire robotter, der automatiserer kedelige rutineopgaver, siger Henning Mikkelsen, ERP Manager, CRH Concrete A/S. Enkle softwarerobotter kan ændre arbejdsopgaverne radikalt.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores ASPECT4?

Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Logistik

Andreas Hallander Thiel

Tlf:  +45 7260 1261

Email:  ahath@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Andreas Hallander Thiel er ansvarlig for ASPECT4 Logistik. Andreas har en kommerciel og ledelsesmæssig baggrund fra SDU og fra forskellige danske og nordiske organisationer. Andreas' fokus er værdiskabelse for kunderne og sammen med kompetencekonsulenterne i ASPECT4 at få løst kundernes udfordringer, så de kan udleve deres fulde potentiale gennem digitalisering. Kontakt Andreas, hvis du vil vide mere om, hvad ASPECT4 kan gøre for dig og din organisation.

Director, EG Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk