Kemistyring er nu en del af EG SafetyNet
13. april 2023

Kemistyring er nu en del af EG SafetyNet

EG SafetyNet er udvidet, så platformen nu også understøtter arbejdet med den kemiske risikostyring og dermed alle former for arbejdsmiljøarbejde.

Hidtil har EG SafetyNet ikke indeholdt særlig funktionalitet til understøttelse af arbejdet med kemisk risikovurdering, men det er der rådet bod på med modulet Kemistyring.

"Kemisk risikovurdering er en lovpligtig del af arbejdspladsvurderingen. Derfor har vi udviklet EG SafetyNet Kemistyring, der understøtter alle de relevante opgaver i forbindelse med udarbejdelse af risikovurderingerne. Det er lige fra indsamling af de relevante sikkerhedsdatablade til dokumentation af arbejdet med instruktion og sidemandsoplæring", siger Josias Sebastian Fagerland, der er Product Manager i EG SafetyNet.

Understøtter alle opgaver

Arbejdet med kemisk risikovurdering kan deles op i tre dele:

  • Forberedelse og dataindsamling
  • Vurdering af arbejdsprocesser og beskyttelse
  • Formidling og instruktion

"I Kemistyring understøtter vi arbejdet med alle tre faser og trækker desuden på funktionaliteten i en række af de moduler, som brugerne af EG SafetyNet allerede kender og anvender.

Det betyder, at løsningen er helt integreret med de andre arbejdsmiljøopgaver som udarbejdelse af handleplaner, indberetning af hændelser og dokumentation" siger Josias Sebastian Fagerland.

For kommuner, der allerede anvender EG SafetyNet betyder det også, at det vil være let og billigt at komme i gang.

"Eksisterende bruger kender jo allerede den brugervenlige grænseflade i EG SafetyNet, og så vil de få en rabat på løsningen, idet de jo ikke skal betale for moduler, som de allerede anvender," siger Josias Sebastian Fagerland.

Her er et overblik over de moduler, der arbejder sammen med det nye modul Kemistyring:

  • Administration
  • Tilsyn
  • Dokumentation

Læs meget mere om EG SafetyNet Kemistyring


Ud over kemistyring, understøtter EG SafetyNet også arbejdet med fx arbejdspladsvurderinger generelt, trivselsundersøgelser, forsikringer og tingskader, kvalitetsstyring og kursusadministration.