Studiejob

Vil du gerne bruge din teoretiske viden i et praktisk perspektiv og samtidig udvikle nye kompetencer, som du kan tage med dig videre i din karriere?

Vil du dykke ned i arbejdsopgaver, hvor dine faglige styrker og interesser også kommer i fokus?

Så er EG en arbejdsplads for dig.

Læs mere her på siden

YP jobs i EG

Vis os dit talent

Er der ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores EG Young Professional CV-database.

Du kan også oprette en jobagent. Så bestemmer du selv, hvilke stillinger du vil præsenteres for.

Mød to studentermedhjælpere

  • Stine Tindahl Thomasen
  • Simon Lehmann Knudsen
Tilbage
Frem

Jeg er meget serviceminded af natur, og derfor synes jeg, at opgaver, hvor vores kunder/brugere er involveret, er særligt spændende, og det har jeg fra start af fået lov til at arbejde med. EG har altid prøvet at imødekomme mine interesser og har klædt mig godt på til at komme i gang med min karriere. Stine Tindahl Thomasen, Student Assistant, EG Kommuneinformation

 

Hvordan har du kunnet bruge de værktøjer, du har tilegnet dig på studiet i praksis?

Der har været et rigtig godt match mellem studierne og arbejdsopgaverne hos EG. Jeg har blandt andet lært at udarbejde kravsspecifikationer på produkter, hvor jeg efterfølgende har kunnet tage det direkte i brug på arbejdet.

 

Hvordan har du udviklet dig, siden du startede som studentermedhjælper i EG Kommuneinformation?

Da jeg startede, havde jeg kun en teoretisk viden om agile arbejdsmetoder. Det, må man sige, har ændret sig, da vi i EG Kommuneinformation har stor fokus på en agil tilgang til vores arbejdsprocesser. Det betyder, at jeg blandt andet har lært at arbejde på tværs af teams. Jeg har lært at være omstillingsparat og sikre en god kommunikation, hvilket jeg også personligt synes er rigtig vigtigt.

 

Hvad er godt ved EG som arbejdsplads?

Det bedste ved at arbejde i EG er helt sikkert kulturen og den måde, vi samarbejder på i forskellige teams, hvor vidensdeling og fælles målsætninger er nøgleordene. Der er en stærk teamspirit, og samtidig er der plads til at fordybe sig i selvstændige opgaver. Jeg har fået mere og mere ansvar med tiden, blandt andet har jeg selv taget initiativ til at få foretaget brugertest af vores løsninger. Jeg har også stået for præsentationer af produkter til lancering og fået lov til at indgå i nye samarbejdsopgaver med kunder og interessenter.

 

Hvis du skulle anbefale et studiejob hos EG til andre, hvad ville dit vigtigste budskab så være?

I min optik er det vigtigste budskab, at du uden tvivl bliver fagligt udfordret. Du bliver kastet ud i nye, spændende arbejdsopgaver, du får nogle åndsvagt gode og dygtige kollegaer, og fagligheden er i det hele taget høj i EG, hvilket gør, at du altid kan finde hjælp et sted i organisationen. Samtidig er der i virksomheden fokus på din læring, dine faglige styrker og interessepunkter.

Stine Tindahl Thomasen

Hos EG er teamwork en vigtig del af hverdagen. Det har gjort mig til en bedre udvikler, fordi jeg har fået praktisk erfaring med at programmere og forstå andres kode. Simon Lehmann Knudsen, Student Assistant, Product Development

 

Hvorfor søgte du et studiejob hos EG?

Jeg havde hørt positivt om EG som arbejdsplads igennem en medstuderende fra datalogistudiet på Syddansk Universitet i Odense. Jeg manglede erhvervserfaring og tog derfor chancen og sendte en ansøgning af sted. Nu har jeg været studentermedhjælper i 7 måneder, og jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Datalogistudiet giver en bred viden om forskellige emner, og en del af det er rettet mod forskning inden for programmering. Hos EG er det muligt for mig at anvende den viden i et praktisk perspektiv, samtidig med at jeg også lærer nye ting, som jeg kan tage med tilbage på studiet.

 

Hvad gør din afdeling godt i forhold til at have en studentermedhjælper?

Mine kolleger viser tålmodighed og forståelse for, at jeg stadig har meget at lære, ved blandt andet at give mig plads til at fordybe mig i en opgave og løse de problemstillinger, der kunne være forbundet med opgaven. For mig personligt giver det en bedre læring. Jeg sætter pris på, at min mening i høj grad vægtes på lige fod med mine kollegers – det er fedt at føle, at jeg også kan bidrage med noget, selvom jeg stadig er ny inden for mit felt. EG har den klare holdning, at studiet kommer først, så når jeg er presset op til eksaminerne, er der fuld forståelse for, at jeg arbejder mindre i den periode. Den fleksibilitet er helt perfekt for mig som studerende.

 

Hvordan vil du beskrive EG som arbejdsplads?

Jeg glæder mig hver gang til at træde ind ad døren hos EG. Det er en suveræn arbejdsplads, hvor der bliver leveret projekter i høj kvalitet, hvilket er super fedt at være en del af. Udvikling og teamwork passer rigtig godt til mig. Jeg er blevet en bedre udvikler via mit studiejob, så jeg kan kun anbefale, at du søger et job hos EG.

Simon Lehmann Knudsen