EG Strato – enkel ejendomsadministration

Udviklet til jer, der har behov for at have overblikket over jeres daglige administration af ejendomme.

  • Fleksibel løsning, der kan udvides til flere ejendomme
  • Let at komme i gang – let at bruge
  • Velafprøvet løsning baseret på 25 års erfaring.

Læs mere om EG Strato (download pdf)

EG Strato banner

Tilkøbsmoduler til EG Strato

E-faktura

NaviDoc – digital bogføring

NaviDoc – digital bogføring

Reducer jeres arbejdstid med håndtering af jeres fakturaer via NaviDoc, da alle fakturaer kommer ind elektronisk i NaviDoc samt i EG Strato. Dermed er det nemt at finde fakturaerne både for jer og fx revisorerne, da I altid kan finde oplysningerne elektronisk via fx smartphone eller browser og selvfølgelig i EG Strato. Der er også mulighed for at søge fakturaer via forskellige søgeparametre, og I kan reducere tiden med håndteringen af fakturaer fra ca. 10 minutter til 1 minut pr. faktura, og alle dataene ligger i skyen inkl. backup.

Til bonusinfo er der ligeledes dublet kontrol, hvis fakturaen skulle være bogført før. Det er også muligt at lave godkendelsesflow, og under godkendelsesproceduren kan der sættes en rykker på til fx 3 dage, at godkenderen skal rykkes for status på godkendelse af fakturaen.

For yderligere information

Henrik Reenberg

Key Account Manager

Henrik Reenberg

kode-login

Penneo – digital underskrift

Penneo – digital underskrift

Hvis du arbejder med lejekontrakter, overdragelsesaftaler, referater, frivillige forlig og lignende, ved du, hvor omstændeligt det kan være at indhente underskrifter. Med Penneo kommer underskriften oftere i hus og markant hurtigere. Penneo giver brugeren ro og tryghed, fordi der altid er overblik over, hvem der har modtaget, læst og underskrevet deres dokumenter.

For yderligere information

Henrik Reenberg

Key Account Manager

Henrik Reenberg

Arkiv

Kreditormodul

Kreditormodul

Du kan udvide din løsning med et kreditormodul med kartotek. Med modulet kan du blandt andet gå ind på kreditorsaldoen og se evt. udestående på hver kreditor og alle kreditorer samlet. Derudover dannes der automatisk betalingsfil, som overføres til banksystemet, så du ikke manuelt skal foretage betalingerne efterfølgende.

For yderligere information

Henrik Reenberg

Key Account Manager

Henrik Reenberg

Kurser, webinarer og events

EG Strato ERFA møde

Arrangement
Kr. 0,-

Vi inviterer dig til ERFA møde, hvor omdrejningspunktet er EG Strato, fremadrettede muligheder, samt tidsforisonten for disse. 

Vi håber, at du har lyst til at deltage og komme med feedback og input til planlægningen af fremadrettede muligheder, samt tidshorisonten for disse.

Torsdag d. 29. juni 2023

EG Strato Wordbrevflet

Kursus

Efter kurset vil kursisten være i stand til at oprette skabeloner og indsætte forskellige typer af flettefelter i et dokument, som kan anvendes til masseudsendelse af breve til lejere/andelshavere/ejere.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

EG Strato Lister & Excel

Kursus

Efter kurset vil kursisten være i stand til at oprette egne lister med udtræk af data fra EG Strato, f.eks. lister til brug for viceværter med oplysninger om lejere, navn og telefonnummer mm.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg