Kontraktunderskrivelse Vesthimmerland Kommune
14. maj 2019

Ny kommune får SD Løn og EG Optima

Endnu en kommune har valgt EG Optima som deres nye vagtplansystem. Det sker som en del af en kontrakt, som Vesthimmerlands Kommune har indgået med Fujitsu og EG Silkeborg Data om levering af en koncernløsning.


Stolt af EG Optima

Den seks årige aftale omfatter økonomistyringssystemet Prisme 2015 fra Fujitsu, lønsystemet SD Løn fra EG, der skal sikre den månedlige lønseddel til kommunens 4.700 medarbejdere, debitorstyring, samt EG Optima, der er en moderne løsning til styring og automatisering af vagtplanlægning og effektivisering af ressourceudnyttelsen.

- Vi er stolte over, at vi igen har formået at vise værdien af vores nye vagtplanløsning, EG Optima, der kommer til at spille en central rolle i Vesthimmerlands Kommunes koncernløsning sammen med vores lønsystem SD Løn og Fujitsus Prisme løsning, siger CEO Allan Jepsen, EG Silkeborg Data.

Læs artikel: Gennembrud for EG's nye vagtplansystem EG Optima

Skarp konkurrence om udbud

Fujitsu og EG vandt udbuddet om en koncernløsning til Vesthimmerlands Kommune i en skarp konkurrence:

- Koncernløsningen har været i udbud og med to bydende fra henholdsvis KMD og Fujitsu/EG Silkeborg Data modtog vi to meget attraktive tilbud, hvor Fujitsu/EG Silkeborg Data altså til sidst stod som vinderen.

- Vi ser frem til at arbejde med Fujitsu og EG Silkeborg Data i de kommende år, siger Ole Helk, økonomidirektør i Vesthimmerlands Kommune.

Læs artikel: En digital kommune er afhængig af sit løn- og vagtplanssystem 


Fujitsu og EG er tilfredse leverandører

Hos Fujitsu glæder man sig også over aftalen om en ny koncernløsning i Vesthimmerlands Kommune:

- Vi ser meget frem til samarbejdet, der skal effektivisere koncernløsningen i Vesthimmerlands Kommune med et stærkt resultatudbytte, siger salgsdirektør hos Fujitsu, David Lange til kontraktunderskrivelsen på Rådhuset i Aars.

Hos EG er der også fokus på de fordele, som Vesthimmerlands Kommune kan få ud af samarbejdet:

- Det glæder os, at vores løsninger, SD Løn og EG Optima opfylder de behov og krav, som kommunen har til en fremtidssikret løn- og vagtplanlægningsløsning.

Men vi glæder os også til at bidrage til kommunens ambition om yderligere digitalisering og procesoptimering, siger Rasmus Dalby Martinussen, chef for SD Løn, EG.

Læs artikel: Bedre ressourcestyring i Region Hovedstaden skal optimere patientforløb

5. offentlige kunde på EG Optima

Vesthimmerlands Kommune er den 3. kommune og i alt 5. offentlige kunde, der har valgt vagtplansystemet, EG Optima fra EG.

Ud over Vesthimmerlands Kommune har Brøndby, og Fredensborg, samt Region Midtjylland og Region Hovedstaden valgt EG Optima som deres nye system til vagt- og ressourcestyring sammen med SD Løn.

Aftalen med Vesthimmerlands Kommune løber fra januar 2020 til og med december 2025 og kan forlænges med op til fire år mere.

EG Silkeborg Data leverer dermed løn- og vagtplanløsninger til fire ud af fem regioner samt 29 kommuner inklusiv, Vesthimmerland Kommune.

Billedtekst: Aftalen om en ny koncernløsning skal implementeres i 2019. På billedet ses fra venstre Sales Manager Jan Petersen og salgsdirektør David Lange, Fujitsu, økonomidirektør Ole Helk, Vesthimmerlands Kommune, samt Senior Manager Rasmus Dalby Martinussen og Senior Key Account Manager, Caspar Bergstrøm, EG.

Læs mere: Se LinkedIn-opslag fra Vesthimmerlands Kommune
Læs mere: Læs mere om vores vagtplansystem, EG Optima 
Læs mere: Gennembrud for EG's nye vagtplansystem EG Optima