Kundereference

Nils Wium ApS

"Der er ikke et job her i virksomheden, der ikke bliver efterkalkuleret."

Nils Wium

Nils Wium ApS

Med EG Kalkulation kan vi sikre, at vi får det rigtige dækningsbidrag på opgaverne og tjener penge – det er afgørende for virksomheden. Peter Wium, Tømrermester Nils Wium ApS

 

Altid opdaterede priser

"Der er ikke et job her i virksomheden, der ikke bliver efterkalkuleret"  Peter Wium, Tømrermester i Nils Wium ApS. Tømrermester- og Entreprenørfirmaet i Køge har mere end 50 år på bagen, og tæller i dag 65 medarbejdere. Og der er ingen tvivl om, at firmaet har styr på dækningsbidraget.

Ved beregninger, tilbudsgivning og efterkalkulation benytter Nils Wium EG Kalkulation, og han oplever en håndværkerløsning, der er nem at bruge, og som blandt andet sikrer, at priserne bliver ens hver gang. For Nils Wium ApS er det afgørende for tilbudsgivningen at beregne de rigtige priser første gang, lige som det er vigtigt, at der er styr på materiale- og akkordprislisterne. Her oplever Peter Wium, at EG Kalkulation lægger vægt på, at akkordprislisterne er opdateret hele tiden.

"Med EG Kalkulation kan vi sikre, at vi får det rigtige dækningsbidrag på opgaverne og tjener penge – det er afgørende for virksomheden." lyder det fra Peter Wium, Tømrermester i Nils Wium ApS.

 

Nemt at komme i gang

For Peter Wium var det hurtigt og nemt at komme i gang med EG's håndværkerløsninger. Først var der en demo over telefonen, og da virksomheden havde besluttet sig, gik det hurtigt. De fik besøg af konsulenter fra EG, der underviste og kunne svare på spørgsmål. Kurserne giver meget udbytte, og Peter Wium vil også an-befale andre, at de løbende sørger for at udvide kendskabet til løsningen.

Det handler om, at få brugt kalkulationsprogrammet hele tiden, også ved de små jobs. På den måde er man sikker på, at få bygget noget op og bliver hurtigere til at finde de rigtige tabeller.

  

Læs også - Henrik Lund Lauridsen

Læs også - Murermestrene Thomas Hans