Kundereference

Murermestrene Thomas Hans

Ansætte ekstra hjælp på kontoret eller lade medarbejderne registrere timer og materialer direkte i systemet? Det var den beslutning, Murermestrene Thomas Hans A/S stod over for.

Thomas Hans

Murermestrene Thomas Hans A/S

Med EG Webtid sparer vi hver måned 2-3 dages tastearbejde. Dorte Refstrup, regnskabsansvarlig, Murermestrene Thomas Hans A/S

 

Registrering af timer og materialer direkte i systemet letter arbejdsbyrden og giver overblik

Ansætte ekstra hjælp på kontoret eller lade medarbejderne registrere timer og materialer direkte i systemet? Det var den beslutning, Murermestrene Thomas Hans A/S stod over for.

Løsningen blev EG Webtid, og i dag er de vante pukler af time- og materiale-registrering væk. Alle medarbejdere registrerer selv løbende timer og materiale forbrug direkte via mobilen eller computeren.

 

Sparer ½ dag om ugen
Med over 40 håndværkere i sving er der nok at se til på kontoret, hvor Dorte Refstrup står for opgaver som løn, bogholderi og fakturering. Derfor er det også en stor lettelse, at hun med EG Webtid i gennemsnit sparer ½ dag om ugen. "Jeg oplever, at jeg i langt højere grad kan følge op og være en hjælp for vores medarbejdere, når de har spørgsmål omkring det administrative," fortæller Dorte Refstrup.

 

EG Webtid giver os korrekte data og regninger, kunderne kan nikke genkendende til.

 

Krøllede ugesedler og ulæselige kragetæer kunne før volde problemer, når der skulle tastes data i regnskabssystemet. Den tid er forbi. Der kan selvfølgelig stadig ske tastefejl, når den enkelte medarbejder registrerer i systemet, men tastefejl opdages hurtigere end før, fordi den ansvarlige for byggeprojektet godkender registreringer, før de ryger videre til bogholderiet.

 "Det er absolut en forbedring, at godkendelsen sker så tidligt i forløbet og ude hos dem, som kender de enkelte byggesager. Det giver større sikkerhed for korrekte data og regninger, som kunderne kan nikke genkendende til," siger Dorte Refstrup.

Før var det kun timer og materialer, der blev registreret, når data fra ugesedlerne blev indtastet. Når medarbejderne i dag registrerer timer, kommer information om de enkelte opgaver helt automatisk med.

"Med registrering direkte i systemet skal vi ikke længere finde ugesedler frem, hvis der opstår tvivl om økonomien for en opgave. Al viden ligger tilgængelig i systemet. Der sparer vi også en masse tid," fortæller en tilfreds Dorte Refstrup.

 

Lettere at bruge end forventet
Multiservicemedarbejder Brian Rasmussen oplever, at alle medarbejdere ser indførelsen af EG Webtid som en fordel. Selv registrerer han sine timer på computeren derhjemme. Brian gætter på, at han sparer ca. ½ time om ugen på registreringer. De medarbejdere, der har mobiler med internet, klarer ofte registreringen direkte på mobilen i frokostpausen og kommer på den måde endnu lettere omkring det.

 

Det var enten EG Webtid eller flere arme og ben på kontoret. Vi valgte EG Webtid.

 

Hos Murermestrene Thomas Hans A/S har man valgt at introducere systemet til fem medarbejdere ad gangen. "Selv de, som var lidt skeptiske og mente, at ’det der EDB’ ikke lige var dem, er blevet positivt overrasket," fortæller Dorte Refstrup. "Vi sørger for at hjælpe dem godt i gang, og til dem, som har brug for det, har vi opstillet en computer i kantinen, så de kan ordne det her på adressen."