Support til EG Sigma

Lad os hjælpe dig

Har du spørgsmål? Er der noget, der driller? Du er ikke alene. Vi er klar til at hjælpe. Vi har praktisk erfaring med kalkulation, tilbudsgivning og alle de andre opgaver i byggeprocessen, du kan bruge EG Sigma til.

Support er inkluderet, når du har EG Sigma.

Support EG Sigma

Kurser, webinarer og events

Tips og Tricks - EG Sigma

Arrangement
Kr. 0,-

Har du lyst til at deltage i EG Sigmas tips og tricks seminar? Bliv klogere på, hvordan EG Sigmas værktøjer kan gøre din hverdag nemmere.

Så hvis du gerne vil være endnu bedre til at bruge systemet, er det nu, du skal tilmelde dig. Og skynd dig! Der plejer at være rift om pladserne.

Det er gratis at deltage.

Torsdag d. 30. Maj - Aalborg
Tirsdag d. 4. Juni - Kolding

EG Sigma Introduktion til LCA og klimaregnskab

Kursus

Få grundlæggende forståelse af, hvordan du i Sigma kan beregne en bygnings CO2 klimapåvirkning og aflevere et klimaregnskab, uanset om det er i designfasen eller den endelige LCA.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

EG Sigma Tilbudsgivning, biblioteker og prislister

Kursus

Kurset er en overbygning på Introduktion til EG Sigma kurset, for de som gerne vil få mere ud af EG Sigma. Grundlæggende vil vi se på hvordan du kan optimere din tilbudsgivning ved hjælp af EG Sigma og lære hvor nemt du kan bruge og opbygge egne prisbiblioteker.

Ballerup

Start fjernsupport

For at opnå en effektiv support kan det ofte være bedst at dele skærm. Til det formål anvender vi BeyondTrust fjernsupportværktøj, som du kan starte her.