EG Sigma Tilbudsgivning, biblioteker og prislister

Kurset er en overbygning på Introduktion til EG Sigma kurset, for de som gerne vil få mere ud af EG Sigma. Grundlæggende vil vi se på hvordan du kan optimere din tilbudsgivning ved hjælp af EG Sigma og lære hvor nemt du kan bruge og opbygge egne prisbiblioteker.

Kursus hos EG

På kurset vil du lære om:

  • Indlæsning, udlæsning og opstilling af tilbudslister i EG Sigma
  • Opbygning og brug af biblioteker
  • Indlæsning af leverandør-prislister
  • Genveje til nemt og hurtigt at justere priser og informationer

Forudsætninger for deltagelse

Det er en forudsætning for deltagelse, at du kan opstille en kalkulation på niveau med kurset: Introduktion til EG Sigma, og efterfølgende også har lavet en håndfuld kalkulationer på egen hånd.

Materiale

Alt relevant materiale vil blive udleveret på dagen. Du bedes medbringe din egen computer, så du nemt kan arbejde videre, når du kommer hjem fra kontoret.

 

Antal deltagere

Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

Deltagelse på kurset

Du har mulighed for at deltage fysisk eller online på kurset. Hvis du ønsker at deltage online, skal du skrive det i bemærkningsfeltet på tilmeldingen.

Datoer

Ballerup

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/sigma-tilbudsgivning-biblioteker-og-prislister/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 2.950 kr.

Lokation

EG A/S, Lautrupvang 24, 2750 Ballerup