EG Dynamic Ventilation

Få en effektiv og tidsbesparende tilbudsberegner til ventilationsbranchen.

EG Dynamic Ventilation er et specialudviklet beregnings- og kalkulationssystem, som giver hurtige og præcise kalkulationer på dine entrepriser.

Mere end 2.000 brugere anvender i dag EG Dynamic.

Dynamic kalkulationssystem

Units

Med EG Dynamic Ventilation får du adgang til en lang række af færdigkalkulerede styklister. Disse Units indeholder de mest forekommende installationskombinationer opbygget som Units. Det kommer dig såvel som dit arbejde til gode.

Kurser, webinarer og events

Har du lige fået installeret EG Dynamic i virksomheden? Eller vil du lære at få mest muligt ud af systemet?

Så bliv klogere på vores kurser og webinarer til EG Dynamic.

EG Dynamic El Basic

Kursus

Har du lige anskaffet dig EG Dynamic El til din virksomhed? Eller har du haft programmet i et kort stykke tid, men kunne godt tænke dig at vide, hvordan du på den bedste måde anvender EG Dynamic El? Så er dette kursus det helt rigtige til dig.

Ballerup
Aarhus
Kolding
Ballerup
Aarhus

EG Dynamic VVS Basic

Kursus

Her får du et elementært og grundlæggende indblik i, hvordan du anvender EG Dynamic i din daglige arbejdsgang. Du vil blive præsenteret for de grundlæggende principper og metoder i systemet, så du er i stand til at anvende dets mange muligheder uden udfordringer.

Aarhus
Ballerup
Kolding
Aarhus
Ballerup
Kolding
Aarhus

KviKS og DriVE

Kursus

På dette kursus vil du få en grundig indføring i to af vores populære produkter, henholdsvis EG KviKS og EG DriVE. Med EG KviKS får du et system, der sikrer dig en ensartet, grundig og overskuelig kvalitetssikring. Og EG DriVE giver dig et professionelt drifts- og vedligeholdelsessystem til brug inden for installationsbranchen.

Kolding
Ballerup