Kurser og arrangementer

EG afholder jævnligt kurser, webinarer, seminarer, konferencer, workshops og andre begivenheder. Her kan du se, hvad der sker, og tilmelde dig de arrangementer, du finder interessante.
It-kurser hos EG

10 kurser

EG Construction Days 2023

Arrangement
Kr. 0,-

EG Construction Days i 2022 var en kæmpe succes, derfor skal vi selvfølgelig mødes igen i år. Det bliver den 20. november, hvor vi igen mødes i branchen om de nyeste muligheder og krav inden for IT og byggeri.

Deltag i EG's event Construction Days og bliv opdateret på de nyeste it-værktøjer! EG Construction Days er en god blanding af løsninger, stande med vores dygtige konsulenter, faglige oplæg og ny viden. Det er gratis at deltage.​​​

Ballerup

Tips og Tricks til EG CalWin Dynamic

Arrangement
Kr. 0,-

Vær med til vores Tips og Tricks i EG CalWin Dynamicc i Aarhus eller Ballerup. Du vil få nogle smarte fifs til systemet, så du kan blive endnu bedre til systemet.

Tirsdag d. 16. januar i Ballerup

Tips og Tricks til EG Kalkia

Arrangement
Kr. 0,-

Vær med til vores Tips og Tricks i EG Kalkia. Du vil få nogle smarte fifs til systemet, så du kan blive endnu bedre til systemet.

Tirsdag d. 16. januar i Ballerup

EG Kalkia Udvidet kursus

Kursus

Få en dybere viden om EG Kalkias mange avancerede faciliteter. Faciliteter som letter dig i dit daglige arbejde, uanset om du er el-beregner, overmontør eller tilbudschef.

Ballerup

EG CalWin Dynamic VVS Basic

Kursus

Her får du et elementært og grundlæggende indblik i, hvordan du anvender EG CalWin Dynamic i din daglige arbejdsgang. Du vil blive præsenteret for de grundlæggende principper og metoder i systemet, så du er i stand til at anvende dets mange muligheder uden udfordringer.

Ballerup
Aarhus
Kolding
Ballerup
Aarhus
Kolding
Ballerup

EG CalWin Dynamic El Basic

Kursus

Har du lige anskaffet dig EG CalWin Dynamic El til din virksomhed? Eller har du haft programmet i et kort stykke tid, men kunne godt tænke dig at vide, hvordan du på den bedste måde anvender EG CalWin Dynamic El? Så er dette kursus det helt rigtige til dig.

Ballerup
Aarhus
Kolding
Ballerup
Aarhus

EG Kalkia Basiskursus

Kursus

Få en grundlæggende introduktion, som gør programmet til et effektivt værktøj.

Kolding
Ballerup

KviKS og DriVE

Kursus

På dette kursus vil du få en grundig indføring i to af vores populære produkter, henholdsvis EG KviKS og EG DriVE. Med EG KviKS får du et system, der sikrer dig en ensartet, grundig og overskuelig kvalitetssikring. Og EG DriVE giver dig et professionelt drifts- og vedligeholdelsessystem til brug inden for installationsbranchen.

Kolding
Ballerup

EG CalWin Dynamic VVS Udvidet

Kursus

Deltagerne på EG CalWin Dynamic VVS Udvidet (niveau 2) kurset vil få et indgående og solidt kendskab til kalkulationsprogrammet EG CalWin Dynamic.

Kolding
Ballerup

Der er flere kurser...