KviKS og DriVE

På dette kursus vil du få en grundig indføring i to af vores populære produkter, henholdsvis EG KviKS og EG DriVE. Med EG KviKS får du et system, der sikrer dig en ensartet, grundig og overskuelig kvalitetssikring. Og EG DriVE giver dig et professionelt drifts- og vedligeholdelsessystem til brug inden for installationsbranchen.

Kursus hos EG

I løbet af dagen vil du blive præsenteret for alle de smarte funktioner i de to systemer, således at du kan få mest muligt ud af EG KviKS såvel som EG DriVE. Vi hjælper dig med at få maksimalt udbytte ud af begge programmer, så du kan gå fra kurset med en viden om, hvordan du kan få en mere effektiviseret hverdag, når det kommer til kvalitetssikring samt drift og vedligeholdelse.

På kurset kommer vi især til at lægge vægt på, hvordan du opretter komplette håndbøger, ligesom vi gennemgår, hvordan du med fordel kan anvende de delte funktioner mellem EG DriVE, EG KviKS og EG CalWin Dynamic.

Tilmelder du dig dette kursus, får du et indgående kendskab til EG KviKS såvel som EG DriVE. Din nye, grundlæggende viden kan du med det samme implementere i din hverdag, og oplev med det samme, hvordan begge systemer er med til at give dig en mere struktureret tilgang til dit daglige arbejde.

På kurset vil du derudover blive præsenteret for:

  • Hvordan du opretter håndbog for entreprisestyring
  • Gennemgang og udfyldelse af skemaer
  • Indlæsning af vareliste fra EG CalWin Dynamic, Excel og lignende
  • Oprettelse af egne varer
  • Udarbejdelse af serviceaftaler

Når du er færdig med kurset, vil du kunne være fortrolig med og i stand til at udføre din virksomheds kvalitetssikring i alle processer på højeste niveau. Du vil også kunne styre din virksomheds drift og vedligeholdelse nemt og professionelt med EG DriVE.

Målgruppe

Arbejder du som mester, entrepriseleder eller overmontør, og skal du til at bruge EG KviKS og EG DriVE i din hverdag, så er det en rigtig god ide at få skabt et godt grundlag for anvendelsen af begge programmer gennem dette kursus. Så står du for virksomhedens projektledelse og tilbud, så kan du med fordel melde dig til vores kursus i EG KviKS og EG DriVE.

 

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at du kan deltage i dette kursus.

Hvad får du for prisen

Med i prisen følger et kursusbevis, kursusmateriale og forplejning hele dagen.

 

Lyder det som noget for dig?

Med en grundig indføring i henholdsvis EG KviKS og EG DriVE får du de rette forudsætninger for at lette virksomhedens administrative arbejde. Kunne du godt tænke dig at komme til dette kursus, hvor du lærer de to systemer bedre at kende, og som kan komme til at betyde meget for dit daglige arbejde? Så kan du tilmelde dig lige her på siden. Du er også velkommen til at gøre det telefonisk ved at ringe til 7013 5606.