Apps og Services

Udvid din EG One med flere services og funktioner. Slip for at lave løn, brug EG Kalkulation, eller få hjælp til at lave dine beregninger hos EG Beregnerservice.

Læs mere

Her får du størst gevinst

Disse to apps vil give dig den største gevinst i dagligdagen.

  • Nem time- og materialeregistrering
  • Enkel kvalitets- og dokumentstyring
Tilbage
Frem

EG One Go

Med EG One Go kan dine medarbejdere hurtigt se, hvilke opgaver de er blevet tildelt, og registrere tidsforbrug via tidsstempling eller manuel registrering. Samme sted kan de registrere ekstraforbrug af varer direkte på opgaven og se, hvad kollegerne har registreret på samme opgave – alt sammen fra en ganske almindelig smartphone.

I filmen til højre kan du se en kort smagsprøve på, hvor nemt det er.

Vil du have den fulde introduktion til EG One Go og Log, kan du se den lidt længere video her.

EG One Log

Med EG One Log har dine medarbejdere altid funktionerne "kvalitetssikring" og "dokumenter" ved hånden – herunder standardskemaer til el- og vvs-branchen. Medarbejderen kan notere relevante tilbagemeldinger i kvalitetssikringsskemaet, inkl. fotos, så kvalitetssikring indgår som et helt naturligt element i arbejdsprocessen.

I filmen til højre kan du se en kort smagsprøve på, hvor nemt det er.

Vil du have den fulde introduktion til EG One Go og Log, kan du se den lidt længere video her.

Apps til EG One

Her er forskellige apps til din EG One-løsning.

Bank Connect

BankConnect

Vis mere

BankConnect

Med denne app integrerer du din bank i EG One, så bankposteringer automatisk indlæses hver morgen, hvilket sparer tid i bogholderiet – og minimerer fejl og tastearbejde. Det er en kæmpe fordel ved bogføring og afstemning af banken.

CrediWire

CrediWire

Vis mere

CrediWire

Med denne app kan du optimere din forretning og dit forhold til revisor og bank ved at give dem mere indsigt i din virksomhed. Samtidig får du nemt og overskueligt overblik over din forretnings performance og kan benchmarke op imod dine konkurrenter. Du vælger selv, hvor detaljeret du vil gøre det.

bankafstemning

EG Kalkulation

Vis mere

EG Kalkulation

Bliv bedre til at holde budgettet ved at tilføje en kalkulation på projektet – og ved at følge statistikken på de enkelte omkostningstyper på projektet, præcis når du har behov for det. Du kan også modtage budgettal fra EG Kalkulation.

Læs mere om EG Kalkulation

Danløn

Danløn

Vis mere

Danløn

Hvis du selv vil stå for at lave løn til dine folk, kan du med EG One hurtigt komme i gang. Med appen Danløn får du et nemt og brugervenligt online lønsystem, der er integreret med EG One. Du sørger selv for at lave lønnen, men kan hurtigt få hjælp af den effektive support. Over 40.000 kunder bruger Danløn, og hvis dit behov er et nemt lønsystem, skal du blot tilkøbe appen Danløn, så er du klar til næste lønningsdag.

Appen Danløn er tilkøb til EG One.

Lønservice

EG Lønservice

Vis mere

EG Lønservice

Når du anvender EG One, kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Vi står for det hele. Med appen EG Lønservice bliver alle de timer, du registrerer, overført til EG Lønservice – og alle lønkørsler bogføres automatisk i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst – du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

Appen EG Lønservice er et tilkøb til EG One.

Kalender

Kalenderopsætning

Vis mere

Kalenderopsætning

Kalenderopsætning er en gratis app for EG One-brugere, der integrer direkte med projektmodul og mobil tidsregistrering. Appen gør det nemt at planlægge opgaver for den enkelte medarbejder, så alle hurtigt kan overskue dagens forløb på deres telefon – komplet med samlet arbejdstid og pauser m.m. Rummer også planlægning af fx ferie og uddannelsesforløb – og understøtter forskellig arbejdstid på tværs af afdelinger og jobfunktion. 

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.