EG One styrker dit salg og giver overblik

Følg opgaver helt til dørs i din håndværkervirksomhed med målrettet salg og ordrestyring

  • Professionelt salg og ordrestyring med totalt overblik fra tilbud til faktura
  • Se økonomi, fremdrift og ansvar på alle opgaver
  • Opret og vedligehold nemt kundeinformationer.

EG One Salg

Få overblik over alle ordrer i din håndværkervirksomhed

Med salgsmodulet i EG One får du et suverænt overblik over alle dine salg og indtægter. Det er let at vedligeholde informationer om dine kunder, du har 100 % styr på dit varesalg og forfaldsdatoer og adgang til at sende tilbud, fakturaer og rykkere.

Kort sagt – du kan arbejde effektivt med ordrestyring og følge en hvilken som helst salgsordre igennem hele dens "livscyklus" – fra oprettelse over igangværende opgave til fakturering og modtagelse af betaling.

Det øger overblik og professionalisme i din håndværkervirksomhed.

Læs nedenfor mere om funktionerne i EG Ones salgsmodul.

Partneroversigt

Komplet kundeoverblik

Komplet kundeoverblik

EG Ones salgsmodul gør det let at vedligeholde informationer om dine kunder. Der er 100 % styr på dit varesalg og forfaldsdatoer. Og du kan efter eget valg invitere kunder og øvrige partnere til at se fx fakturaer, kontoudtog og evt. abonnementsaftaler – samtidig med at du kan sende dem tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer og rykkere.

Statusoversigt

Altid ajour med salgsordrer

Altid ajour med salgsordrer

Statusoversigten i EG One holder dig ajour med alle afgivne tilbud, ordrer og fakturaer. Det er let at følge en hvilken som helst salgsordre igennem hele dens "livscyklus" – lige fra oprettelse over igangværende opgave til fakturering.

Ordrestyring

Suveræn ordrestyring

Suveræn ordrestyring

Salgsmodulet i EG One giver dig et enestående overblik over åbne ordrer – fordelt på ansvarlige medarbejdere – og status på opgaven. Og du kan til enhver tid se stamdata på kunden og følge detaljer, statistik og dokumenter af betydning for opgaven.