EG One Go – tids- og materialeregistrering

Smart app tilbyder mobil timeregistrering og materialeregistrering til din håndværkervirksomhed

  • Registrering på smartphone eller tablet
  • Konstant overblik over opgavernes økonomi
  • Fakturér nemt, hurtigt og uden fejl
  • Kun 49,- kr. pr. bruger pr. md.

Ring mig op, jeg vil gerne høre mere

Tids- og materialeregistrering

EG One Go er en udvidelse til EG One, der gør det nemt at foretage tids- og materialeregistrering på hver enkelt opgave i en brugervenlig app på smartphone eller tablet. Derfor får dine medarbejdere nemt lagt alle informationer ind, allerede mens de er ude hos kunden.

Alt registreres korrekt fra dag ét, så du altid har grundlaget på plads til at kunne udskrive lønseddel eller faktura. Helt uden gætværk og timevis af papirarbejde. 

Læs mere om funktionerne i EG One Go nedenfor.

Medarbejderportal

EG One Go – Medarbejderportal

Vis mere

EG One Go – Medarbejderportal

Med EG One Go bliver opgaver, som tidligere var tunge og besværlige, meget lette at udføre. Med en mobil tager det kun et øjeblik at tidsregistrere på en opgave. EG One Go gør det også nemt at påføre materialeforbrug, udfylde kvalitetssikringsskemaer, uploade billeder, oprette nye aftalesedler og modtage kundens digitale accept af det, man er blevet enige om. Du får betaling for alt dit arbejde, og misforståelser undgås.

Overblik

Dagsoverblik

Vis mere

Dagsoverblik

Dagsoverblik giver dine medarbejdere overblik over dagens sager, hurtig adgang til tidsregistrering, planlagt tid og realiseret tid. De behøver hverken time- eller ugesedler. Med EG One Go kan medarbejderne se deres sager fra mobilen. Så er det slut med tidkrævende papirarbejde og krøllede, ulæselige ugesedler.

Hurtig registrering

Registrering af forbrug

Vis mere

Registrering af forbrug

Med EG One Go er det blevet nemmere end nogensinde at registrere tids- og vareforbrug, køretid, planlagt tid og realiseret tid for hver enkelt opgave. Det sker på en helt almindelig mobil. Fordelene er til at få øje på – også for mester og bogholder: Det minimerer papirarbejdet, gør registreringerne langt mere retvisende – og det slår også igennem i et mere korrekt faktureringsgrundlag.

Opgavestatus

Skift opgavestatus

Vis mere

Skift opgavestatus

Hvis dine medarbejdere skal lave flere forskellige opgaver på en dag, er det i EG One Go let at ændre status på en opgave, når den afsluttes, når vedkommende skifter fra én arbejdsopgave til en anden, holder pause eller slutter arbejdsdagen m.m. Det er også muligt at tidsstemple, hver gang din medarbejder går i gang med noget nyt.

Vejviser

Google Maps

Vis mere

Google Maps

Selvom mange har GPS i bilerne og Google Maps på mobilen, kan EG One Go hjælpe med at undgå forsinkelser. EG One Go gør det nemt for dine medarbejdere at finde vej til det sted, hvor opgaven skal udføres. Løsningen kobler op til vejvisning via Google Maps, og din medarbejder kan også hurtigt foretage opkald direkte til kunden via kontaktoplysninger på opgaven i EG One.

Tids og materialeregistrering

Tids- og materialeregistrering

Vis mere

Tids- og materialeregistrering

EG One Go er det nyeste inden for "medarbejderportaler", og det vil hurtigt blive et uvurdeligt værktøj for dig. Her kan dine medarbejdere hurtigt se, hvilke opgaver de er blevet tildelt, og registrere tidsforbrug. Samme sted kan de registrere ekstraforbrug af varer direkte på opgaven og se, hvad kollegerne har registreret på samme opgave – alt sammen fra en smartphone. Når medarbejderne bruger EG One Go, kommer forbrugte timer og materialer automatisk ind på sagen. Det giver hurtigere fakturering og flere penge i kassen.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.