Kurser til EG Bolig

 • EG Bolig 3 Ansøgerkartotek, Tilbud og Kontrakter

  EG Bolig 3 Ansøgerkartotek, Tilbud og Kontrakter

  Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for ansøgerkartotek, tilbud og kontrakter i EG Bolig version 3.

  Se ledige datoer her

  EG Bolig 3 Ansøgerkartotek, Tilbud og Kontrakter
 • EG Bolig 3 Kontoplan og Finansrapporter

  EG Bolig 3 Kontoplan og Finansrapporter

  Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for kontoplan og finansrapporter i EG Bolig version 3.

  Se ledige datoer her

  EG Bolig 3 Kontoplan og Finansrapporter
 • EG Bolig 3 Lejemål og Lejer

  EG Bolig 3 Lejemål og Lejer

  Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for Lejemål og Lejer i EG Bolig version 3.

  Se ledige datoer her

  EG Bolig 3 Lejemål og Lejer
 • EG Bolig 3 Flyttesager

  EG Bolig 3 Flyttesager

  Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for flyttesager i EG Bolig version 3, heraf gode tips og tricks der er nyttige at kende.

  Se ledige datoer her

  EG Bolig 3 Flyttesager
 • EG Bolig 3 Udlejning

  EG Bolig 3 Udlejning

  Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3 i udlejningsprocessen, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for udlejningsprocessen i EG Bolig version 3.

  Se ledige datoer her

  EG Bolig 3 Udlejning
 • EG Bolig 3 Bilagsflow og Kreditor

  EG Bolig 3 Bilagsflow og Kreditor

  Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen.

  På kurset får du en overordnet forståelse for Bilagsflow og Kreditor i EG Bolig version 3.

  Se ledige datoer her

  EG Bolig 3 Økonomi
 • Kursus på jeres lokation

  Kursus på jeres lokation

  Ønsker I et kursus hos jer? Så kontakt os gerne for en aftale. Vi kan afholde kursusdage i de fleste emner med cirka én uges varsel.

  Kontakt os her

   

  Kursus på jeres lokation

God service med et fleksibelt administrationssystem

Er jeres vigtigste opgave at give beboere, lejere og boligsøgende den bedste service? Så får I brug for en it-løsning, der giver alle jeres medarbejdere det bedste værktøj til opgaven. Da ingen organisationer er 100 % ens, har EG Bolig en stor indbygget fleksibilitet, der gør, at løsningen nemt og smertefrit kan tilpasses jeres specielle behov.

Læs mere om EG Bolig

eg bolig

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg