EG Bolig 3 Flyttesager

Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for flyttesager i EG Bolig version 3, heraf gode tips og tricks der er nyttige at kende.

På kurset vil vi bl.a. gennemgå følgende:
- Overordnet at kunne navigere i EG Bolig version 3
- Flytteprocessen
- Opret, slet og redigere flyttesager
- Overordnet forståelse for lejers lejeperiode i forbindelse med deres flyttesag, heraf billejemål, tilladelser, råderet, opkrævning, udbetaling, tilbagebetaling mv.
- Afregning, kontokort og syn heraf overslag
- Tomgangslejemål

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har konkrete ønsker og emner til kurset, som vi kan supplere undervisningen med. Skriv venligst dine forventninger til kurset i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Målgruppe:

Eksisterende brugere af EG Bolig, som ønsker en god start i EG Bolig version 3. Kurset er ikke for nye medarbejdere.

 

Kurset afvikles online via Teams. Det er vigtigt at alle mødedeltagere sidder ved egen skærm med eget headset og som udgangspunkt med et tændt kamera. Dette giver det optimale udbytte for den enkelte deltager, samt det bedste udgangspunkt for vores undervisere.

Bemærk: Betaling afregnes pr. mødedeltager, uagtet om I sidder med hver jeres opkobling, eller om I sidder flere samlet omkring én opkobling.

Hver mødedeltager modtager en mødeindkaldelse via Teams med et link som nedenstående:
Tryk på linket "Click here to join the meeting" for at deltage på mødet.

Det er vigtigt at alle logger på 15 minutter før kursusstart.

Varighed 2 timer

Pris 1095,- pr. deltager

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/eg-bolig-3-flyttesager/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 15
Pris (ekskl. moms): 1.095 kr.

Lokation

Online