Nyhed-Pathfindr
26. april 2024

Helt nye læringsoplevelser i EG LUDUS med Pathfindr

Nu kan du styrke mundtligheden og kommunikationen, samt undgå de evindelige op- og downloads af opgaver, når du arbejder i LUDUS.


EG har nemlig indgået et samarbejde med den danske virksomhed Pathfindr, så deres løsning nu kan tilkøbes til studiesystemet EG LUDUS.

Mere visuel feedback

Samarbejdet med Pathfindr betyder, at der kommer en række nye muligheder for at lave skærm- og videooptagelser i EG LUDUS, rette opgaver direkte i browseren og give beskeder og feedback på video.

"Pathfindr gør det muligt at man kan rette opgaver direkte i browseren, hvilket betyder, at underviserne slipper for at downloade og uploade opgaver. Her kan der både tilknyttes en video og en skærmoptagelse" forklarer Sales Executive

Thomas Brandt Madsen, EG Digital Welfare

Løsningen giver samtidig et øget fokus på feedback blandt undervisere.

"En undersøgelse lavet i samarbejde med Roskilde Universitet viser fx, at eleverne/kursisterne oplever, at de får mere personlig og effektiv feedback. Derudover har eleverne/kursisterne mulighed for at kunne gå tilbage og gense feedbacken, der er blevet givet", siger Laurits Rasmussen, CEO & Co-founder

Styrker mundtligheden

Med Pathfindr til EG LUDUS kan undervisere benytte video, når der oprettes opgaver, afleveringer, lektier og sendes beskeder. Det giver eleverne/kursisterne mulighed for at lave mundtlige afleveringer og opgaver, lige som det hjælper underviserne med at træne eleverne i at lytte til det talte sprog i sprogundervisning.

Pathfindr gør det desuden nemt for undervisere at samle al feedback et sted, da der ikke er andre forstyrrende elementer. Videofunktionen tillader at kommentere på kortere refleksionsnotater direkte i dokumentet, hvilket giver eleverne/kursisterne en mere personaliseret oplevelse end den man får via traditionel skriftlig feedback.

"Mundtlig feedback er væsentligt hurtigere, og undersøgelsen fra Roskilde Universitet viser ydermere, at det er dobbelt så hurtigt at give mundtlig feedback som skriftligt feedback. Pathfindr ligger derigennem fokus på kommunikation og læring igennem mundtlig kommunikation" siger Laurits Rasmussen, CEO & Co-founder.

Er du interesseret i at se, hvordan Pathfindr fungerer sammen med EG LUDUS?

Tilmeld dig demo her