EG Safetynet artikel grafik
23. oktober 2023

Dashboards i EG SafetyNet: Se, forstå og brug dine data om skader aktivt

I større organisationer og virksomheder med mange ansatte er udfordringen med at bevare overblikket over person- og tingskader ofte stor så stor, at det kan være svært at holde fokus på de vigtigste opgaver.


- Som risikostyringskonsulent, forsikringsrådgiver, skadesbehandler eller anden i forsikringsenheden ønsker man naturligvis at være på toppen af situationen - både hvad angår den aktuelle status og hvilke vigtige opgaver, der kræver den fulde opmærksomhed og skal løses først, forklarer Product Manager Josias Sebastian Fagerland, EG SafetyNet.

- I EG SafetyNet har vi derfor udviklet dashboards, der giver et enestående overblik, når man arbejder med forsikringsskader i EG SafetyNet.

Overblikket indeholder de centrale oplysninger om det samlede skadesomfang og den løbende udvikling inden for hver skadestype. Desuden giver dashboardet et visuelt og intuitivt overblik over de største risikoområder her og nu.

- På den måde får de enkelte afdelinger et hurtigt overblik over deres egne skader og omkostninger, samt en tydelig indikation af, om udviklingen er negativ eller positiv. Sker der fx flere fysiske arbejdsskader, da vi ændrede på organiseringen i en bestemt afdeling? Fik vi stoppet problemet med parkeringsskader i kørselsafdelingen, forklarer Josias Sebastian Fagerland.

De nye og optimerede dashboard-funktioner, Top X, Skadebarometer og Sagsfordeling er udviklet i samarbejde med EG SafetyNets ERFA-gruppe Forsikringsskade ERFA, der består af brugernes repræsentanter.

Top X

Den helt nye dashboard-funktion, Top X, sikrer et overblik over udviklingen af skader eller skadetyper i organisationen eller på afdelingsniveau. Man kan selv konfigurere løsningen og vælge at se på fx antal skader eller økonomien forbundet med skaderne.

EG Safetynet artikel Top X.jpg


Skadebarometer

Skadebarometeret giver brugeren det store overblik over antallet af skadestyper fordelt på en årrække. Som bruger justerer man selv  tidsperioden, og de konkrete sager kan nemt søges frem blot ved at klikke på grafen med de sager, man ønsker at finde.

Skadebarometer screen picture.png

Fordeling af sager

Det nye dashboard element, Sagsfordeling, giver brugeren fuld kontrol og eksibilitet til at designe sit eget rapporterings-dashboard.

- Man kan oprette lige så mange sager fordelt på X-antal elementer, som man vil og tilpasse dem med præcis den EG SafetyNet søgning, som man kender fra oversigten, forklarer Josias Sebastian Fagerland.

Herudover kan man selvfølgelig selv vælge, hvad X skal være, hvilken graftype man vil have og fremsøge de viste sager direkte ved at klikke i grafen.

- Med udviklingen af de nye dashboards sparer vi forsikringskonsulenten for en række administrative byrder, både hvad angår at finde frem til de relevante data men også i arbejdet med at vurdere, hvor de vigtigste opgaver ligger. Så de nye funktionaliteter er blevet modtaget positivt af vores kunder, og vi glæder os til at rulle det ud til endnu flere brugere, siger product manager Josias Sebastian Fagerland, EG SafetyNet.

Forsikringsskader & Aktiver

Med modulerne Forsikringsskader & Aktiver til EG SafetyNet har du til enhver tid overblik over, hvilke skader der er sket i organisation, hvor de er anmeldt, samt hvad de aktuelle forsikringer dækker over.

Læs mere om EG SafetyNet Forsikringsskader
 

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Kurt Jepsen

Tlf:  +45 2085 9937

Email:  kjeps@eg.dk