EG Heathcare på Lægedage.png
25. oktober 2022

EG Healthcare på Lægedage 2022: Ses vi?

Når Lægedage 2022 åbner dørene for almen praktiserende læger i Bella Center d. 14. november, er EG Healthcare som altid klar på stand A-019. Få en præsentation af vores populære lægesystemer. Spin lykkehjulet og vind lækkerier til juledagene.

Mød EG Clinea og EG WinPLC til Lægedage i uge 46 fra d. 14. november til d. 18. november. Her står vores konsulenter fra begge lægesystemer klar til at tage godt imod jer. 

Find os på stand A-019, hvor vi står med temaet nærvær og tid i praksis.
 

Vil du også have bedre support?

Vi har over 20 specialiserede supportere til at tage sig godt af vores brugere – de er altid klar til at hjælpe. Det betyder, at du aldrig skal vente på support, men kan få den vejledning, du har brug for med det samme.

  • Supporten besvarer i gennemsnit opkald inden for 1 minut
  • 89 % af alle sager bliver løst ved første opkald til supporten
  • Vores teknikere er kun 11 sekunder om at tage telefonen
     

Særlig KBU- og introlægepakke

Igen i år inviteres KBU- og introlæger med til Lægedage. EG Healthcare ønsker at hjælpe kommende praktiserende læger godt i gang i egen praksis. Hent vores særlige pakke på standen, som bl.a. indeholder EG Clinea-systemet gratis de tre første måneder med e-learning, rådgivning og flere fordele.

Læs mere om PraksisStart her

Nyt dataanalyseværktøj i EG Clinea

Glæd dig til nye muligheder med dataanalyseværktøj i EG Clinea. Med rapporten Kroniske diagnoser og ydelser kan du identificere kronikere i forhold til årskontroller. En anden mulighed er Polyfarmaci, der kan give overblik over klinikkens polyfarmacipatienter.
Hør mere om dataanalyseværktøjet på standen. 

Du kan også deltage på vores webinar, så du kan lære det nye værktøj at kende

Diagnosekortet i EG WinPLC

I EG WinPLC introducerede vi i starten af september Diagnosekortet. PLO og DSAM har i samarbejde med MedCom taget initiativ til etableringen af diagnosekortet i almen praksis.

Formålet med Diagnosekortet er at give et retvisende billede af patientens aktuelle helbredstilstand ved at få et overblik over patientens aktuelle og relevante diagnoser. På sigt skal diagnosekortet deles på tværs af sundhedsvæsenet.

Du er velkommen til at komme forbi på vores stand og høre mere om Diagnosekortet i EG WinPLC, så du kan komme i gang med at bruge det i praksis.

Vores digitale lykkehjul er tilbage

Fyldt til randen med julelækkerier. Prøv lykken fra din mobiltelefon og få chancen for at vinde en lækker præmie til juledagene. Kom forbi standen og spin!